Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna žrtva

Tragedija na ljetovanju: češkog turista ubio morski pas

Morski pas
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
05.08.2018.
u 16:24

Jedna Njemica je 2010. smrtno stradala, a još četvero turista teško je ozlijeđeno u napadu morskog psa uz obalu Šarm el-Šeika, najpopularnijeg egipatskog ljetovališta

Češkog turista ubio je morski pas u vodama oko egipatskog ljetovališta u Crvenom moru, objavile su u nedjelju lokalne vlasti.

Incident se dogodio u četvrtak, 20 kilometara sjeverno od Marse Alama, popularnog ronilačkog mjesta "gdje ima morskih pasa", rekao je Attef Wagdi.

Lokalni mediji ranije su prenijeli da su dijelovi tijela pronađeni na plaži u Marsi Alamu.

Češko veleposlanstvo u Egiptu i egipatsko ministarstvo zdravlja zajednički rade na "vraćanju tijela" obitelji, dodao je Wagdi.

Napadi morskih pasa rijetki su u Crvenom moru. Godine 2015. njemačku je turistkinju ubio morski pas otprilike u istom dijelu Crvenog mora.

Jedna Njemica je 2010. smrtno stradala, a još četvero turista teško je ozlijeđeno u napadu morskog psa uz obalu Šarm el-Šeika, najpopularnijeg egipatskog ljetovališta.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

Ključne riječi

Komentara 6

FR
franjo
17:11 05.08.2018.

Nek dođu kod nas. Ubit će ih cijene!

Avatar babas
babas
20:39 05.08.2018.

A u Makarskoj se pitaju gdje su nestali njihvi tradicionalni gosti Česi. Eno ih u Egiptu,Turskoj,Tunisu,Bugarskoj,Albaniji...svi su oni duplo jeftiniji od nas.

EM
emojmile
09:28 06.08.2018.

Jako je jeftinije. 300-1000€ je po osobi tjedan bez ičega. Ako bilo sto zelis dodatno vidjeti spremi se da je tjedan 2000€. Za 2000€ si.i u Hrvatskoj mozes sve priuštiti. Navedene zemlje spustaju cijene, ali tko ide tamo uopce? Osimm toga nema terora, mitraljeza, zamotanih, morskih pasa, prljavog mora, iskrcaja crnaca iz gumenih glisera nezom stiglih sa crnog kontinenta, nema meduza od pola metra, nema trava koje pokrivaju desetke metara obale, itd itd., nema straha koji je presudan danas u turizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije