Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNO KUPANJE

Tragedija na Krku: Osječanka spašavala supruga i unuka pa se na kraju sama utopila

Baška: Pusta plaža u vrijeme pandemije koronavirusa
Goran Kovacic/PIXSELL
05.10.2020.
u 13:10

U subotu nešto iza 14 sati djed i 10-godišnji unuk odlučili su se okupati u moru unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima i velikim valovima, a kako nisu mogli doći do obale, u pomoć im je prvo priskočila 52-godišnjakinja

Spašavajući supruga i unuka, 52-godišnja žena s područja Osijeka utopila se u moru na krčkoj plaži Plav.

Naime, u subotu nešto iza 14 sati djed i 10-godišnji unuk odlučili su se okupati u moru unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima i velikim valovima, piše Novi list.

More ih je odmah počelo nositi, a kako nisu mogli doći do obale, u pomoć im je priskočila 52-godišnja žena. Obitelj je, naime, odsjela u obližnjem apartmanu na Krku.

Žena je u odjeći skočila u more, no to je za nju bilo kobno jer je na kraju ona stradala. Unuka i muškarca spasila su dvojica djelatnika autokampa Ježevac.

U pomoć su potom pozvani vatrogasci krčke profesionalne vatrogasne postrojbe koji su s djelatnicima kampa izvukli nesretnu ženu iz mora. Pokušali su je reanimirati, no nije joj bilo spasa.

Ključne riječi

Komentara 11

MA
marelica
13:45 05.10.2020.

Moram reći...glupi djed! 10 godišnje dijete u takve valove? Žao mi žene, pokoj joj duši!

5S
505.scrtom
13:48 05.10.2020.

tko se ide u to doba kupat po takvom vremenu !?

DU
Deleted user
13:20 05.10.2020.

sućut obitelji, bez teksta dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije