Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODLEGAO OZLJEDAMA

Tragedija na Korčuli: U teškoj nesreći poginuo 22-godišnji policajac izvan službe

Pixsell/Ilustracija
02.04.2021.
u 22:22

On je helikopterom prebačen za Split, ali nažalost podlegao je ozljedama

U prometnoj nesreći koja se u petak dogodila na Korčuli smrtno je stradao motociklist, dok je vozač automobila teško ozlijeđen.

Kako su rekli iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, do nesreće je došlo oko 17.10 sati na cesti između Žrnova i Pupnata. U prometnoj nesreći je sudjelovalo, dakle, osobno vozilo splitskih registracijskih oznaka i motocikl dubrovačkih registracijskih oznaka.

Nažalost, smrtonosne ozljede zadobio je 22-godišnji motociklist. On je helikopterom prebačen za Split, ali nažalost podlegao je ozljedama. Vozač automobila također je helikopterom prebačen u splitsku bolnicu i zadobio je ozljede opasne po život.

Dubrovački dnevnik navodi da je preminuli 22-godišnji policajac iz Vela Luke koji je bio ivan službe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije