Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Policija objavila detalje nesreće u kojoj su poginuli igrač i trener Futsal Dinama

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/4
04.06.2018.
u 12:02

Poginuli su igrač malonogometnog kluba Futsal Dinamo Oskar Kadrnka i trener Matija Capar.

Na autocesti A1 iz smjera Jastrebarskog prema Zagrebu oko 1.30 došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, kažu iz policije. Riječ je o igraču malonogometnog kluba Futsal Dinamo Oskaru Kadrnki i treneru Matiji Caparu, koji su se vraćali s turnira u Šibeniku.

Capar je upravljao osobnim automobilom marke Renault Clio daruvarskih registarskih oznaka, a vozio je desnim prometnim trakom južnog kolnika autoceste A1, dionicom prometnog čvora Zdenčina - prometni čvor Lučko, u smjeru sjeveroistoka. Kada je došao do 17. km + 650 m, nije se kretao sredinom obilježenog prometnog traka već je desnim kotačima zahvatio mekani teren s južne strane kolnika te je naletio na metalnu zaštitnu odbojnu ogradu, a potom na betonski stup nadvožnjaka, stoji u policijskom priopćenju.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Matija Capar (33) bio je bivši proslavljeni reprezentativac koji je karijeru započeo u Promet Orkanu s kojim je osvojio prvenstvo i kup. Naslove je osvajao i s Nacionalom te Alumnusom, a u Futsal Dinamu bio je od 2015. U Futsal Dinamu bio je i trener kadetske momčadi.

Oskar Kadrnka bio je član kadetske momčadi Futsal Dinama.

– Strašna tragedija i gubitak i velika bol. Neka Bog da snage njihovim obiteljima, a njima miran počinak – piše u jednom od komentara ispod objave Futsal Dinama o nesreći.

– Ne mogu virovati, a još sinoć oko 22 sata bili smo zajedno u Šibeniku u dvorani na Meterizama, iskrena sućut obitelji poginulih – kaže drugi korisnik. 

 

Komentara 36

PA
Paket
08:43 04.06.2018.

Capar je bio najbolji dečko na svijetu. Neka on i mladi igrač počivaju u miru

PR
prajdali100
08:38 04.06.2018.

Dovoljan je trenutak nepažnje i nema te.Istina, i brzo se vozi, poneka popije, pametni telefoni non- stop u rukama.....

DH
dalibor.hren
09:11 04.06.2018.

Sućut obiteljima, sad je kasno za sve...svaki komentar je suvišan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije