Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudjelovala dva automobila

Tragedija kod Vinkovaca: Prije tri dana se vjenčali, a danas u prometnoj nesreći poginuo suprug

prometna nesreća Vukova Gorica
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
12.10.2020.
u 20:44

Tragična prometna nesreća dogodila se oko 14.45 sati na cesti između Vinkovaca i Nuštra

Poslije višegodišnje veze njih dvoje su se u prošli petak vjenčali kada su organizirali i svatove u Vinkovcima. Tri dana poslije, na ulazu u Vinkovce iz smjera Vukovara, doživjeli su prometnu nesreću u kojoj je Mario M. (28) smrtno stradao, a njegova supruga Andrea L. (29), koja je bila suvozačica u automobilu, zadobila teške tjelesne ozljede.

Teško je ozlijeđen i vozač drugoga automobila vinkovačkih registracijskih oznaka. Ovo dvoje Vukovaraca, koje su poslije svatova doživjeli tragediju, bili su u višegodišnjoj vezi. On je bio pripadnik Hrvatske vojske i išao na izobrazbu za časnika. Ona je pak predsjednika vukovarskih mažoretkinja koje slove za jedne od najboljih u Hrvatskoj. Radi kao nastavnica u vukovarskoj OŠ Siniše Glavaševića.

Svega nekoliko sati prije nesreće Mario je promijenio svoju profilnu sliku na Facebooku. I danas je dobivao brojne čestitke prijatelja povodom vjenčanja. Njihovi zajednički prijatelji, koji su im bili u svatovima, kažu kako se radilo o skladnom paru. Planirali su svatove ljetos, ali su ih morali odgoditi zbog epidemije koronavirusa. Novi termin bio je početkom rujna, ali su i taj termin morali otkazati radi jedne od mjera koje je donio Stožer Civilne zaštite. Novi datum je bio 9. listopada kada su se i vjenčali i imali svatove u jednoj sali u Vinkovcima.

Prema navodima policije tragična prometna nesreća dogodila se oko 14.45 sati na cesti između Vinkovaca i Nuštra. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila, jedno vukovarskih, drugo vinkovačkih registracijskih oznaka.

- Tri osobe prevezene su vozilima hitne medicinske pomoći u vinkovačku bolnicu. 28-godišnji vozač osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka smrtno je stradao, dok su njegova 29-godišnja suvozačica i 27-godišnji vozač drugog osobnog automobila teže ozlijeđeni, izvijestila je policija. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Damating
Damating
21:58 12.10.2020.

Tragedija stvarno 😔

DA
Dark1zg
00:54 13.10.2020.

Iskrena sućud Marina i Bogdane .Nemam riječi za izraziti tugu ,prijatelji moji

Avatar duje912
duje912
07:59 13.10.2020.

a bude žena brzo našla drugoga...sve je to već viđeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije