Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZNO U PROMETU

Crno jutro na cestama: U nesrećama život izgubile tri osobe

Poginula pješakinja
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/4
12.12.2017.
u 09:39

Promet je tim dijelom državne ceste D-8 jedno vrijeme bio obustavljen

Jedna osoba poginula je u sudaru osobnog vozila, cisterne i kamiona šlepera koji se u ponedjeljak navečer dogodio na državnoj cesti D-8 kod Dubrovnika.

Prema prvoj informaciji iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u prometnoj su nesreći, za koju je dojava stigla u 22.15 sati, sudjelovali osobno vozilo, cisterna i kamion šleper.

Promet je tim dijelom državne ceste D-8 jedno vrijeme bio obustavljen te se preusmjeravao na obilazni pravac, a više o detaljima prometne nesreće doznat će se nakon provedenog očevida.

Vozač sletio s ceste i poginuo

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak malo prije 8 sati u Priobalnoj ulici poginuo je vozač, izvijestila je zagrebačka policija. 

Vozilo je sletjelo s ceste, pri čemu je smrtno stradao vozač. Okolnosti nesreće naknadno će se utvrditi očevidom koji je u tijeku, izvijestili su iz PUZ-a.

Kod Varaždina poginula pješakinja

U prometnoj nesreći u Sračincu pokraj Varaždina jutros je poginula 73-godišnja žena na koju je, na pješačkom prijelazu, naletjelo vozilo, izvijestila je varaždinska Policijska uprava.

Prema kratkoj informaciji iz policije, oko 6.45 sati na pješačkom prijelazu u Varaždinskoj ulici u Sračincu vozilo je naletjelo na pješakinju rođenu 1944. godine. Od zadobivenih ozljeda žena je umrla mjestu nesreće.

Policijski očevid je u tijeku.

Pogledajte i galeriju prometne nesreće u Splitu:

Poginula pješakinja
1/13

Komentara 2

VI
Vito
11:17 12.12.2017.

Jedna osoba poginula je u sudaru osobnog vozila, cisterne i kamiona šlepera koji se u ponedjeljak navečer dogodio na državnoj cesti D-8 kod Dubrovnika. ::: __ Rezultat sudara je --- 3:0 za vozila --- Dobro da cisterna nije kamion, kao i to da osobno vozilo nije šleper ili "nedajbože" da je cistrena osobno vozilo, a šleper poginula osoba iz kamiona. __ Kakva bi tek onda bila zbrka __ Teško je u današnje vrijeme razlikovati cisternu, od šlepera i zajedno pronaći razliku od kamiona. __ Sad je pitanje: Zašto je poginula samo jedna osoba??? __ Zašto nije poginuo kamion, ili šleper, ili cisterna, ili osobno vozilo??? __ No, tako je to kad čekam majstore - čitam gluposti i tako ih komentiram - čisti njutnov zakon akcije i reakcije - gluposti pišu novinari pa dobivaju jednake odgovore.

VI
Vito
10:56 12.12.2017.

Kod Varaždina poginula pješakinja U prometnoj nesreći u Sračincu pokraj Varaždina jutros je poginula 73-godišnja žena na koju je, na pješačkom prijelazu, naletjelo vozilo, izvijestila je varaždinska Policijska uprava. Prema kratkoj informaciji iz policije, oko 6.45 sati na pješačkom prijelazu u Varaždinskoj ulici u Sračincu vozilo je naletjelo na pješakinju rođenu 1944. godine. Od zadobivenih ozljeda žena je umrla mjestu nesreće. ::: Prema sudskoj praksi u Hrvatskoj - vozač je prije pao u nesvjest pa pkušavao vozilo usmjeriti u dobrom smjeru kako bi izbjegao pješakinju koja je nepropisno prelazila pješaki prijelaz u vrijeme kad je po njemu vozio onesvješeteni vozač pokušavajući izbjeći sudar s nepoznatim predmetom na pješakom prijelazu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije