Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudna greška

Bizarnost u Zagrebu: Izdali mu rodni list na kojem piše da je Vukovar u Srbiji, slijede sankcije

Džanna Wagenhoffer/Facebook
20.02.2021.
u 14:26

Kada je suprug otišao u matični ured, kazali su mu kako se "kolegica zabunila" te da se "greške događaju".

Džanna Wagenhoffer na svom je Facebooku objavila kakva joj se pogreška potkrala na rodnom listu njezinog supruga. Naime, kada je predavala papire gradskom uredu, rodni list su joj vratili zbog greške, koju je i ona tek tada uočila. 

''Mi smo taj rodni list izvadili ljetos. Nismo to primjetili jer nismo ni gledali. Tražili dokument, dobili, platili i otišli. Danas sam predavala neke papire u gradskom uredu i nisu mi primili zahtjev jer su primijetili tu grešku na rodnom listu'', rekla je Wagenhoffer za Dnevnik.hr.  

Ako ste rođeni u VUKOVARU , a rodni list trebate izvaditi u općini Trešnjevka , pripazite da ne naletite na gospođu...

Objavljuje Džanna WagenhofferPetak, 19. veljače 2021.

Kada je suprug otišao u matični ured, kazali su mu kako se "kolegica zabunila" te da se "greške događaju".

Grad Zagreb o ovom slučaju oglasio se na Facebooku. 

- Gradski ured za opću upravu - područni matični ured Trešnjevka izdao je ispravu s pogrešnim podacima, radi čega se najiskrenije ispričava povrijeđenoj sugrađanki. Nakon utvrđenih nepravilnosti protiv odgovornih službenika pokrenut je disciplinski postupak teške povrede službene dužnosti, a sugrađanki izdana odgovarajuća isprava.

Ovim putem molimo sve cijenjene sugrađane da pregledaju svoje isprave i ukoliko uoče nepravilnosti da se jave u nadležne matične urede koji će te isprave prepraviti bez naknade o trošku nadležnog tijela.  Još jednom se ispričavamo za sve moguće propuste

Komentara 211

HR
hr76
14:52 20.02.2021.

Ovo nije naivna pogreška, nijednom Hrvatu se takva greška ne može potkrasti. Ovo je provokacija, i sve iz tog ureda treba potjerati.

AN
Antonio1952
14:46 20.02.2021.

Gdje su se doticne drugarice skolovale ili su kupile diplome?

Avatar American_ninja
American_ninja
15:10 20.02.2021.

trenutni otkaz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije