Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP AS

Tonu li s brodom Vesne Pusić i novci hrvatskih građana?

vesna pusić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
22.07.2016.
u 13:55

Nakon tajnog glasovanja članica Vijeća sigurnosti o kandidatima za novog glavnog tajnika UN-a, u HSP-u AS izrazili su zadovoljstvo smjerom kojim ide kandidatura Vesne Pusić za ovo mjesto.

Nakon tajnog glasovanja članica Vijeća sigurnosti o kandidatima za novog glavnog tajnika UN-a, u HSP-u AS izrazili su zadovoljstvo smjerom kojim ide kandidatura Vesne Pusić za ovo mjesto. U ovoj stranci ističu kako su oni dali snažan doprinos u "razotkrivanju nelegitimnosti" kandidature bivše hrvatske ministrica vanjskih poslova. - Snažno se borimo protiv političkog konformizma koji je učestala pojava na  hrvatskoj političkoj sceni.

Upravo iz takvih loših navika proizašla je neformalna podrška tehničkog premijera Tihomira Oreškovića kandidaturi Vesne Pusić, unatoč tome što ona nije imala pravni legalitet jer ju je predložila tehnička Vlada Zorana Milanovića. Ona je iskoristila pravni vakuum konstituiranja nove Vlade koja bi joj sigurno osporila kandidaturu – kažu u HSP AS.

Dodaju kako je Pusićeva kao dužnosnica nanijela trajnu i nenadoknadivu štetu Hrvatskoj, posebice na vanjskopolitičkom planu te kako će HSP AS svoje daljnje aktivnosti usmjeriti na otklanjanje svake mogućnosti njezina izbora. U tome će se, kažu, voditi sintagmom svog glavnog tajnika Pere Ćorića koji je izjavio da "nije suicidalan, ali bi prije digao ruku na sebe nego za Vesnu Pusić“. - Nadamo se kako je javna potpora tehničkog premijera Oreškovića Vesni Pusić bila i ostala deklarativna.

Javno se pitamo tko je financirao njenu kampanju koja je bila unaprijed osuđena na propast, jer se radi o osvjedočenoj mrziteljici svega što nosi epitet hrvatsko. Očekujemo od mjerodavnih da hrvatsku javnost izvijeste tonu li s njenim propuštenim brodom i novci hrvatskih građana – stoji u priopćenju HSP AS koje potpisuje politički tajnik stranke Hrvoje Niče.

Ključne riječi

Komentara 39

DI
dirižabl
14:21 22.07.2016.

Dobila je dva glasa, ona je na toliko glasova naviknula u Hrvatskoj na izborima

DE
dernek
14:03 22.07.2016.

Tko se god nadao da ce Pusicka biti i blizu toga da bude izabrana grdno se varao to su se samo nadali Milanovic i svita oko njega jer su uvjereni da rade dobro a u stvari nanijeli su srama drzavii da ga je tesko popraviti.

NO
Noštromo
14:01 22.07.2016.

Netreba paničarit, ako okrenemo tablicu naopako Vesna je prva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije