Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka za šefa SDP-a

Tonino Picula otkrio da će podržati Zlatka Komadinu, objasnio i zašto

Tonino Picula
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
17.01.2016.
u 15:00

'Na unutarstranačkim izborima za predsjednika moju podršku ima kolega Zlatko Komadina', napisao je Picula na svom Facebook profilu

SDP-ovac Tonino Picula objavio je na svom Facebook profilu da se neće kandidirati za predsjednika SDP-a, ali da će istaknuti svoju kandidaturu za mjesto u Predsjedništvu SDP-a. Otkrio je i da će u utrci za novog šefa SDP-a podržati Zlatka Komadinu.

'Poštovani prijatelji, sljedećeg tjedna će se održati sjednica Glavnog odbora SDP-a. Očekujem da ćemo na njoj raspravljati o rezultatima posljednjih parlamentarnih izbora koje je koalicija Hrvatska raste izgubila. Zahvaljujem svima vama koji ste htjeli da se kandidiram za predsjednika SDP-a. Izuzetno cijenim vašu podršku! Ipak, želim vas obavijestiti kako se ovaj put neću kandidirati za mjesto predsjednika stranke - napisao je Picula i dodao da ima više razloga za takvu odluku.

'Glavni proizlazi iz procjene da, u postojećim okolnostima, najveći doprinos temeljitoj promjeni načina upravljanja strankom i afirmaciji socijaldemokratskih politika mogu dati kao dio novog vodstva SDP-a. Zbog toga ću istaknuti kandidaturu za mjesto u Predsjedništvu SDP-a - stoji u Piculinom statusu u kojem je iznio svoju podršku Zlatku Komadini u utrci za novog predsjednika stranke.

'Već 25 godina zauzimam se za SDP čija je misija biti medij političkog djelovanja za sve koji žele pravednije, uravnoteženije, poduzetnije i tolerantnije hrvatsko društvo. Na unutarstranačkim izborima za predsjednika moju podršku ima kolega Zlatko Komadina. Njega prepoznajem kao čovjeka koji od početka dokazuje predanost socijaldemokratskim vrijednostima, afirmira politički vjerodostojan SDP, koji se zna suočiti i s vlastitim slabostima, ali koji na izborima itekako zna dobiti povjerenje građana', napisao je Picula. 

>> Komadina o kampanji u SDP-u: Već ima svega. Pogotovo iz visokih neimenovanih izvora

Komentara 40

Avatar juricamesko
juricamesko
15:18 17.01.2016.

ma kakav Komadina,poslije današnje emisije "Nedjeljom u 2" evidentno je da je najbolje da predsjednik Sdp ostane Zoran Milanovi.on je jamac da će se ta komunistička partija rasuti sama pod sebe pod njegovim vodstvom.

Avatar zajutrak
zajutrak
15:32 17.01.2016.

Tonino Piculka se divno, zahvaljujući nama, uhljebio i boli ga briga za bilo što osim za svoj lagodni život !

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:49 17.01.2016.

Nama treba jaka desnica i jaka ljevica hrvatsko a socijalno orijentirana a manjine imaju svoje udruge i plus toga maticne drzave i zakaj ljevicar nebi bil domoljub i boril se za prava obespravljenih hrvata znam zvuci cudno al je meni to ok ja imam samo jednu drzavu i voljel bih imat hrvatsko orijentiranu ljevicu a i desnicu sa dusom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije