Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ u VII izbornoj jedinici

Tomo Medved: Osnaženi rezultatima koje imamo, tražimo novo povjerenje građana

Krašić: Predstavljanje kandidata HDZ-a za VII. Izbornu jedinicu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
18.06.2020.
u 14:37

Davor Ivo Stier, je pak upitao želi li Hrvatska lijevu vladu koja je svojedobro Hrvatsku držala u recesiji dok se se zanmlje u okruženju razvijale ili HDZ-ovu Vladu koja je, između postalog povećala postotak korištenja novca iz EU fondova sa devet na preko 90 posto

U Krašiću su danas predstavljeni članovi HDZ-ove liste za VII izbornu jedinicu koju predvodi ministar branitelja Tomo Medved.

- Krenuli smo na predstavljanje ove pobjedničke liste simbolično u Krašiću i idućih ćemo dana obići čitavu našu regiju. Osnaženi smo rezultatima koje je Vlada Andreja Plenkovića ostvarila u četiri godine mandata i na temelju tih rezultata na svim područjima, tražimo od građana novo povjerenje. 

Ministar Tomislav Ćorić drugi je na listi.

- Stvorili smo 110.000 radnih mjesta u četiri godine, povećan je životni standard kroz veće plaće i mirovine te socijalna davanja. Želimo Hrvatsku učiniti ekonomski otpornijom u kojem će građani imati sigurna radna mjesta, plaće i mirovine i koja će rasti u segmentima poljoprivrede, energetike i svim drugim segmentima - kazao je Ćorić.

Na listi je na trećemu mjestu Nada Murganić bivša ministrica socijalne politike koja je podsjetila da je ova Vlada povećala socijalna davanja,  a i ubuduće će se zalagati za zdravu i socijalnu Hrvatsku.

Davor Ivo Stier, je pak upitao želi li Hrvatska lijevu vladu koja je svojedobno Hrvatsku držala u recesiji dok su se zemlje u okruženju razvijale ili HDZ-ovu Vladu koja je, između ostalog povećala postotak korištenja novca iz EU fondova s devet na preko 90 posto.

Na listi su još i Tomislav Klarić, Josip Salapić, Domagoj Ivan Milošević, Nikolina Brnjac, Marija Jelkovac, Majda Burić,Tomislav Masten, Tomislav Lipošćak, Vladimir Iviček i  Maja Grba Bujević.

>> VIDEO Sučeljavanje Miroslava Škore i Gordana Jandrokovića

Komentara 3

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:16 18.06.2020.

Ne, Hrvatska ne želi lijevu vladu. Baš zato ne želi više HDZ. Pogotovo ne Plenković HDZ koji je otišao ulijevo.

MA
marijaqwer
17:52 18.06.2020.

Postoje i drugi rezultati HDZ-a : iseljavanje cijelih obitelji, opće siromaštvo velikog broja ljudi,zaostajanje Hrvatske u odnosu na druge članice EU, korupcija, nepotizam, previsoki porezi,izigravanja volje naroda ( izbjegavanje referenduma ), održavanje na vlasti uz kolicije i uz zastupnike ( žetončiće ) koji su izigravanja volje HDZ ovih birača ...

Matan Špalatrin
15:39 18.06.2020.

Tomo 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije