Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PODRUČJU BIVŠE TVORNICE PLIVE

Tommy u Trogiru gradi shopping centar od 25 milijuna eura s fun zonom kakve nema u Dalmaciji

Tommy planira graditi jedinstven objekt u Dalmaciji, lokaciju obišli Bilić i Mamić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
25.03.2021.
u 12:57

Tomislav Mamić će biti nositelj nezavisne liste za gradsko vijeće Splita čija će kandidatkinja za gradonačelnicu biti Branka Ramljak

Poduzetnik Tomislav Mamić na području Trogira, konkretno poduzetničke zone u Planom, kod jadranske magistrale, gradit će veliki trgovački centar s fun zonom. Zajedno s trogirskim gradonačelnikom Antom Bilićem obišao je prostor na kojem se trenutno ruši bivša tvornica Plive na kojem je planirana izgradnja centra.

- Imali smo radni sastanak u Trogiru nakon čega smo izašli na teren. Radit ćemo u dvije faze. Prva faza je trgovački sadržaj, park shop s 22 objekta, uključujući i Tommy hipermarket i one uobičajene sadržaje od parfimerije, farmacije, tekstila na 11.000 kvadrata korisnog prostora. U drugoj fazi  na 7000 kvadrata zatvorenog prostora radimo fan zonu; laser soba, paintball, stijene za penjanje, McDrive, kino dvorane, ugostiteljska ponuda. Sadržaj kakvog na jadranskoj obali nema. Vrlo skoro očekujemo izdavanje građevinske dozvole. Dozvolu za rušenje imamo. Ukupna investicija je oko 25 milijuna eura, uključujući i zemljište od 53.000 kvadrata. Bit će između 17.000 i 18.000 kvadrata zatvorenog prostora, veliki otvoreni prostor sa zelenim površinama i igralištima. Jedan jako kvalitetan i zanimljiv sadržaj – najavio je Tomislav Mamić.

Ante Bilić je rekao da im je drago da se ova investicija događa u Trogiru, osobito zbog fun parka kojeg do sad nema u Dalmaciji koji će se izgraditi za godinu do godinu i pol dana.

- Tu će naći posla više od 200 ljudi. Mi smo turistički grad, ali ne možemo se bazirati samo na turizmu i razvoj radne zone nam je prioritet, govori.

Nije se izbjegla ni tema izbora. Tomislav Mamić će biti nositelj nezavisne liste za gradsko vijeće Splita čija će kandidatkinja za gradonačelnicu biti Branka Ramljak. Mamić je najavio kako će liste za gradsko vijeće pripremiti do kraja tjedna i onda ih predstaviti.

- Pozicija gradonačelnika je jako bitna, ali nije presudna. Jako je bitno imati većinu gradskih vijećnika, da imate većinu ili da se bez vas ne može formirati. Imat ćemo jako dobru listu i vjerujem da ćemo osvojiti najviše kandidata u gradskom vijeću Splita- rekao je Tomislav Mamić.

Antu Bilića njegova stranka, SDP, ponovno kandidira za trogirskog gradonačelnika. Rekao je kako očekuje pobjedu i da neće biti povratka na staro.

Cijepili su se Plenković, Beroš i Jandroković AstraZenecom: "Svaki cijepljeni pojedinac pridonosi zaštiti populacije"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije