58 -1°C
 • IvanLu:

  Nitko tu ne solira! Niti Pravilnik niti Porez na nekretnine nisu pojedinacni potezi ministara. Sve je bilo u dogovoru sa anemicnim. Dobili su snazan otpor "komsija" pa su uvukli rep. Plenkovic jos i zabada noz u leda svojim ministrima. A ... prikaži još! on u Bruxellesu nema nikakav status sto ovaj dogadaj dokumentira o arbitrazi da ne govorimo!

 • Avatar senkop
  senkop:

  Hrvatska se ne povlači jer ministri soliraju, nego se povlači po naređenju briselskog i srpskog potrčka napuhnutog Plenkovića. Ako vladu vode briselski potrčko i JNA referent na čelu MUP-a, a parlamentarnu većinu čine četnička crkotina, talijanska fašistička crkotina i gomila ... prikaži još! jugoslovenskih lopova, kako itko može očekivati da će vlada raditi u interesu Hrvatske, a ne Srbije i regiona?

 • zgblabla:

  jedna stvar je kostanta u hrvatskoj politici........bez obzira koja stranka je na vlasti..........donesu zakon ,uredbu ,propis ili neki akt bez da sagledaju posljedice istog.....pa se dogodi ovakva stvar- tako je sa razdjelnicima , tako je sa cijenom struje ,tako je ... prikaži još! sa ovršnim zakonom ...bezbrojni su primjeri ,porez na nekretnine itd itd........ kada banci ili fondu daješ bilo kakakav poslovni plan on mora sadržavati "ocjenu održivosti-isplativosti"....štetnost kontra mjera nije upitna ,ali da li je to netko u ministarstvu trebao predvidjeti????

Još iz rubrike Vijesti

Beč je najbolji grad za život deveti put za redom
Zagreb tek 98.

Beč deveti put zaredom najbolji grad po kvaliteti življenja

KONTROVERZNA ODLUKA

Carine na čelik neće pomoći američkoj privredi

Marija Puh
Sabor

Marija Puh upozorava na govor mržnje zbog Istanbulske konvencije