Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENERGETSKA PITANJA
Povratak na članak

Karamarko: Plutajući LNG terminal brže je i bolje rješenje

Karamarko je s Hochsteinom raspravio staru ideju koju su podržavale i američke tvrtke zainteresirane za dostavu plina središnjoj Europi

Komentari 8

Avatar 7Sisak6
7Sisak6
01:28 03.03.2016.

hehehe to mora da ti je rekao mile iz prnjavora...on kao nešto zna i razumije koji retard

VL
MA
maliMalecki
00:14 03.03.2016.

Ma šta ti znaš o ukapljenom plinu seljoberu...

VL
CI
cinbenik
08:50 03.03.2016.

U BiH je bilo u komunizmu,i sada je nametnuto tri presednika,tri premijera.........Hrvatsko zlo u Hrvatskoj je tu kombinaciju sama uvela,pa imamo tri premijera,tri zamjenik..........Kakve veze ima prmeijer Karacmarko dousnik,sa ukapljenim plinom....On ZNA sta je najbolje za Hrvatsku,a nevidi da se radi njega Hrvati iseljavaju i raselise,kao i za Tudjmanizma,a najgore su prosli Hrvati Bosne i Posavine u BiH..Neda vadit nas plin iz Jadrana,ali ce napraviti plutajuci da nevadi tako da nas neki agresori mogu odjednom unistiti......

VL
AR
arjavas
09:27 03.03.2016.

Karamarko je stručnjak za sve ., izjavljuje da je odgovoran za sigurnost , neki dan je " veleumono " raspravljao o reformi obrazovnog sustava ( koje li ironije da o reformi školstva meritorne ocjene daje čovjek koji je studirao 15ao 15 godina ) , evo sad je postao i stručnjak za energetiku . Karamarko se očito nameće kao stvarni predsjednik vlade . Orešković hoda po svijetu i po seminarima , a da konkretnih rezultata tih razgovora nema , osim kurtoaznih izjava da se podržavaju reforma . Petrova je Kramarko " metnul uzapečak ". Petrov je na jučerašnjoj konferenciji za mediji djelovao kao da je pao sa marsa .

VL
RM
rmd3
09:32 03.03.2016.

Tako da ćemo najveće ekološko smeće buxat za teroristicke Amere koji ratuju po svijetu.Kao prvo s okupatorima i huškacima ratova nebi poslovo te bi EK predlozio da se uvedu sankcije Americi zbog ratova koji vode.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
12:22 03.03.2016.

Nadam se da će Orešković smijenit ovog mini Vučića inače se možemk svi selitbiz Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.