Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija HDZ-a

'Populizam i slatkorječivost sadašnje Vlade prešli su granicu dobroga ukusa'

Tomislav Ćorić
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
29.08.2015.
u 17:29

- Njihove izjave uopće nemaju uporište u činjenicama! Ekonomski se udaljavamo od Europe - poručio je HDZ-ov Tomislav Ćorić

Nakon konferencije za medije potpredsjednika Vlade Branka Grčića na temu rasta BDP-a za 1,2 posto konferenciju je održao i HDZ kako bi reagirali na Grčićeve izjave.

- Populizam i slatkorječivost sadašnje Vlade prešli su granicu dobroga ukusa. Republika Hrvatska se bori s deficitom, događa se eksplozija javnog duga, spadamo među najlošije ekonomije u Europskoj uniji, muku mučimo s kredibilitetom i sve to hrvatska Vlada pokušava liječiti populizmom i slatkorječivošću - poručio je Tomislav Ćorić iz središnjice dubrovačkog HDZ-a i predsjednik stranačkog Odbora za financije, javlja Dubrovački.hr.

Ćorić je rekao da je, kada je ova Vlada došla na vlast, BDP pao za oko 3 posto te da je država izgubila 10 milijardi kuna. - Koliko sam čuo, na današnjoj su konferenciji članove Vlade pozvali građane da mogu početi trošiti kune koje su stavili sa strane? Misle li to na oko 322 tisuća građana koji su blokirani i koji se bore s ovrhama? Ili misle na vojsku nezaposlenih od 257 tisuća koliko ih je u sadašnjem trenutku? Te njihove izjave uopće nemaju uporište u činjenicama! Ekonomski se udaljavamo od Europe, poručio je Ćorić s konferencije za medije održane u Dubrovniku.

>> Grčić: Hrvatska ide naprijed, građani mogu početi trošiti kune koje su stavljali na stranu

Komentara 98

ZO
zoom
18:18 29.08.2015.

HDZ je potpuno u pravu, ovo SDP-ovo predizborno dijeljenje državnog novca šakom i kapom ne samo da je degutantno nego je i opasno za opstanak proračuna!

KU
Kuburamile
18:14 29.08.2015.

Zahvaljujući ovoj vladi Hrvatsja je na dnu dna jer lopovska vlast nas uvela u ropstvo sto milijarda zadužila inpodjdlila između sebe.

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
18:07 29.08.2015.

Zahvaljujući aktualnoj katastrofalnoj Vladi na samom smo dnu Europe... Srećom uskoro ćemo ih se napokon riješiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije