19 -2°C
 • Avatar ovdje Maks
  ovdje Maks:

  Ne vjerujem Miri Bulju puno je lagao, Peruca je umjetno jezero sto govori za sebe. Kad se radilo o prodaji djela HEPa Petrov je "usput predlozio privatizaciju 25 % Hrvatskih voda, vjerovatno u tom grmu i lezi zec. Sto se ... prikaži još! se tice povjerenstva nikad nismo imali neutralna, uvijek neke interesne skupine iza, zasto bi ovaj put bilo drugacije.

 • General_U:

  neki dan slušam onog stručnjaka cvitkovića koji je protiv gradnje plinske elektrane, kao i miro bulj koji je inače protiv svega ...cvitković kaže da će uskoro oni izići s boljim prijedlogom, znači ako dođu investitori koje će podržavati bulj i ... prikaži još! cvitković, projekt može ići dalje...slobodnim padom u kameno doba s buljom i cvitkovićem...

 • prepri43:

  Samo akumulacijsko jezero je bio grubo narušavanje prirodne sredine i krađa polja od nekadašnjih vlasnika koji su od njih živjeli.Ako danas ne stvorimo radna mjesta svi će otići i tada nam voda niti za piće neće trebati. Vodovodi se grade ... prikaži još! odmah blizu izvora zato bajke o zagađivanju pitke vode ne drže vodu!

Još iz rubrike Vijesti

prognoza

Stiže li nam snijeg? Sudeći po prognozi očekuje nas u cijeloj Hrvatskoj

tučnjava
INCIDENT U BJELOVARU

VIDEO Masovna tučnjava na koncertu folk pjevača, sudjelovali i policajci

13
Nesreća vlaka u Turskoj
46 ozlijeđenih

Najmanje sedmero poginulih u nesreći brzog vlaka u Ankari, ljudi ostali zarobljeni

3