0

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar ovdje Maks
  ovdje Maks:

  Ne vjerujem Miri Bulju puno je lagao, Peruca je umjetno jezero sto govori za sebe. Kad se radilo o prodaji djela HEPa Petrov je "usput predlozio privatizaciju 25 % Hrvatskih voda, vjerovatno u tom grmu i lezi zec. Sto se ... prikaži još! se tice povjerenstva nikad nismo imali neutralna, uvijek neke interesne skupine iza, zasto bi ovaj put bilo drugacije.

 • General_U:

  neki dan slušam onog stručnjaka cvitkovića koji je protiv gradnje plinske elektrane, kao i miro bulj koji je inače protiv svega ...cvitković kaže da će uskoro oni izići s boljim prijedlogom, znači ako dođu investitori koje će podržavati bulj i ... prikaži još! cvitković, projekt može ići dalje...slobodnim padom u kameno doba s buljom i cvitkovićem...

 • prepri43:

  Samo akumulacijsko jezero je bio grubo narušavanje prirodne sredine i krađa polja od nekadašnjih vlasnika koji su od njih živjeli.Ako danas ne stvorimo radna mjesta svi će otići i tada nam voda niti za piće neće trebati. Vodovodi se grade ... prikaži još! odmah blizu izvora zato bajke o zagađivanju pitke vode ne drže vodu!

Još iz rubrike Vijesti

Maturalac iz pakla
Maturalac iz pakla

Umjesto 3 zvjezdice dobili kukce, vlagu, smeće... 'To se nije čistilo'

veliki požar

Linija obrane na Pelješcu duga 3 km. Cijelu noć na požarištu vatrogasci i vojska

57
Hasan Rohani
Za govornicom UN-a

Iranski predsjednik vrijeđao Trumpa i optužio SAD za gospodarski rat