Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tomičićevoj ekipi dodan i deveti optuženik

Tvrtko Tomičić
Arhiva VL
12.10.2009.
u 22:21

Popović je prije bio nepravomoćno osuđen na 20 mjeseci zbog pomaganja u pljački, ali ta je presuda ukinuta, pa se sada protiv svih vodi jedan postupak.

ZAGREB - Nisam kriv - kazao je Milan Popović (37), deveti iz ekipe optuženih serijskih razbojnika koji su se, prema USKOK-u, krađom dokopali pet milijuna kuna, a predvodio ih je Tvrtko Tomičić koji je poslije ubijen.

Popović je prije bio nepravomoćno osuđen na 20 mjeseci zbog pomaganja u pljački, ali ta je presuda ukinuta, pa se sada protiv svih vodi jedan postupak. Na ulasku u sudnicu Popović se sa svima srdačno pozdravio, sa Stjepanom Hemetekom čak se i izljubio, a kako je za rasprave čavrljao s optuženicima, sudac Zdravko Majerović morao ga je i opomenuti.

Svjedok D. G. (24) govorio je o događajima prije razbojstva u Hypo Alpe Adria Banci u Škorpikovoj u srpnju 2007., teškog dva milijuna kuna, gdje je prvookrivljeni Bojan Križić bio zaštitar.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
razočarani1
11:34 13.10.2009.

bando korumpirana,to ne želite rješavati jer ste sami u tome več zatvarate sirotinju koja je izgubila posao zbog vašeg kriminala i korumpiranosti te zatvarate roditelje kojoj ste oduzeli dijecu zbog vašeg obiteljskog zakona koij je isti kao ovaj oslobađajuči zaa kriminalce i zločince.sram vas bilo na čelu sa jadrankom kosor.ako se ne plati alimentacija za par mjeseci a ne pitate od kuda da se plati kad čovijek nema prihoda sa njime odmah u zatvor a kriminace i pljačkaše oslobađate svih optužbi....sramotaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije