Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Pelješkom mostu

Tomasović za Milanovićevu vladu recitirao dio Ježeve kućice

hrvoje tomasovic
Nino Strmotić/Pixsell
24.07.2012.
u 15:59

Kukuriku koalicija, prema tvrdnjama Tomasovića i Roguljića, podijelila je građane na one koji su za i one protiv gradnje pelješkog mosta.

Premijer Zoran Milanović prije pet dana najavio je da ipak postoji mogućnost gradnje pelješkog mosta, a novac bi se mogla izvući iz europskih fondova. Pelješki most nema alternativu! Treba ga graditi! Nije istina da za taj projekt nema novca, poručili su s tiskovne konferencije dr. Hrvoje Tomasović, predsjednik HDSSD-a, i splitski gradski vijećnik dr. Luka Roguljić.

Tvrde da je Vlada "izgubljena u prostoru i vremenu". – Jedan su dan za koridor, drugi za trajekt, a onda na kraju ipak za most. Prenosili su laži kako je Europa protiv mosta. Ponašali su se sluganski prema njima, a sada i prema BiH koja traži luku Ploče i još neke hrvatske teritorije – kažu HDSSD-ovci naglašavajući kako za povezivanje teritorija nema cijene.

Kukuriku koalicija, prema tvrdnjama Tomasovića i Roguljića, podijelila je građane na one koji su za i one protiv gradnje pelješkog mosta. Milanovićevoj vladi Tomasović je preporučio Ježevu kućicu, poznato djelo Branka Ćopića. – Ma kakav bio moj rodni prag, on mi je ipak mio i drag. Prost je i skroman, tu sam slobodan i gazda svoj. Vrijedan sam, radim, bavim se lovom i mirno živim pod svojim krovom. To samo hulje, nosi ih vrag, za ručak daju svoj rodni prag! Zbog toga samo lude, vas troje, čestite kuće nemate svoje. Živite, čujem, od skitnje, pljačke i svršit ćete naopačke – izrecitirao je Tomasović vladi Zorana Milanovića.

Komentara 4

OB
-obrisani-
22:03 24.07.2012.

pa građani su već davno politčki podijeljeni - na Hrvate i srpsku manjinu, koja ima za cilj vladati nad hrvatskom večinom i u nezavisnoj Hrvatskoj

DU
Deleted user
16:48 24.07.2012.

Da ali tu pričicu nije napisao Hrvat nego srbin iz BiH. Tomasović treba malo gledati na Hrvatsku i zapad. Na zapadu se gleda da ako se nešto napravi onda da se i isplati ne samo onom tko pravi. U Španjolskoj i istočnoj Njemačkoj je izgrađeno mnogo autocesta za koje se kaže da nikad neće dobiti na vrijednosti, niti će moći poslovati pozitivno. Ovaj majmunčina bi trebao prvo izračunati... Hrvatska politika bi se mogla zalagati za ulazak BiH iz takvog stanja pogotovo radi dobrog dijela stanovništva koji se čak osjeća hrvatima, od EU zatražiti posebne olakšice za Susjede itd... Sve se može kad se hoće, a ovaj budala nek živi u ježevoj kući. Danas je društvo mobilno, živi se tamo gdje se ima interesantan i dobar posao, a ne tamo gdje je majmun sagradio kuću.

DU
Deleted user
16:57 24.07.2012.

Kad god prođem kroz Zadvarje i Imotski mislim na gastarbajtere i najveće protivnike ulaska Hrvatske u EU... Da bi to normalan čovijek razumio morao bi se spustiti na nivo Tomasovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije