Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravaši

Tomašić: Novca nemamo pa ćemo ići od kuće do kuće po glasove

Ruža Tomašić
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
10.10.2011.
u 22:07

Isti oni koji su birali HDZ, tri dana nakon izbora su mi se obraćali za pomoć - kaže Ruža Tomašić

- Kad sam ušla u sukob s dilerima, birači su mi okrenuli leđa. Međutim, isti oni koji su birali HDZ, tri dana nakon izbora su mi se obraćali za pomoć - kazala je u Karlovcu Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević tvrdeći tako da je i narod odgovoran za stanje u državi.

Stranka izlazi na izbore za Sabor u koaliciji s Hrvatskom čistom strankom prava, a Ruža Tomašić će nositi listu u svim izbornim jedinicama.

- Novca nemamo, dakle, udobne cipele i od kuće do kuće! Putra na glavi nemamo i ne plašimo se nikoga - kaže Tomašić, napominjući da se zalaže za jačanje financijske policije kojom bi se učinkovitije istraživao kriminal nakon čega bi se pokradeno oduzimalo.

Ekonomski program pravačka koalicija temelji na zalaganju za malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo.

Komentara 12

OB
-obrisani-
00:19 11.10.2011.

hrvatska ruzo

Avatar cetina
cetina
00:55 11.10.2011.

Ruzo,postavila si cilj i vise nemas pravo odustati od njega.Glasam za tebe.

OB
-obrisani-
22:22 10.10.2011.

Bravo Ruža!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije