Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA ZAGREB
Povratak na članak

Tomaševićev trijumf iz prvog kruga bit će teško ugroziti u drugoj rundi

Rezultat HDZ-a bolji je nego 2017., a SDP su ovi izbori gotovo potpuno maknuli s političke scene metropole

Komentari 53

EH
enigmus-hr
12:47 17.05.2021.

Budemo vidjeli. Ja sigurno na drugi krug ne budem izašao, kao Purger sigurno neću glasati za Škoru a kao desničar sigurno neću ni za Tomaševića. Nemam za koga.

VL
GE
genex
13:20 17.05.2021.

Joj Zagrebe,Vili Matula,Rada Borić,Urška Neda Raukar,Teodor Celakoski,Zoran Sava Pusić,Sandra Benčić,Nadežda Čačinović,K.Peović,I.Kekin..... spušta li se crna magla iznad Zagreba?

VL
BR
BradGarlicSr
12:56 17.05.2021.

Obožavam domoljubno kmečanje uz mitove o radišnim i stručnim desničarima.

VL
JA
jadranko111
13:09 17.05.2021.

Ovo je već 6-7 članak danas o Tomaševiću,naravno sve pozitivno,može li koji o njegovom protukandidatu,ili se čeka da se skupi dovoljno negativnih podataka o MŠ,da bi se mogao objaviti kakav tekst u tom tonu.

VL
NT
Ntomic
12:41 17.05.2021.

Glavni zadatak Senfa je vratiti Trg dragog mu maršala. Još kad Boško Buha počne bacati bombe.

VL
AN
Antiantifaa
12:47 17.05.2021.

Roshid production.Stranka punog naziva,Možemo ukrasti.U kojoj ovisničkoj krizi moraš biti da glasaš za njih.Ipak je heroin manje opasan.

VL
AN
anto9
12:36 17.05.2021.

Senf ce vodit Zagreb hahahha

VL
PU
Pulchrum
13:07 17.05.2021.

Stisnuta anarhistička pesnica, uvijek. Zanimljivo...

VL
Avatar Idler
Idler
12:40 17.05.2021.

A kaj je s tužbom - stranjski financijeri nisu dozvoljeni ?!

VL
RA
RADIKALAN
18:19 17.05.2021.

ne bih rekao, tomashevic je dobio 45%, ali odaziv je bio samo 47%, što znači da mu potpora iznosi oko 21%, ...., u drugom krugu će biti viši odaziv, a levi će izgubiti baš kao što su izgubili 30. svibnja 1990-e!!

VL
DU
Deleted user
17:47 17.05.2021.

jučer je bio vazniji roštilj...nismo glasovali...svejedno nam je..a u drugom krugu na Dan drzavnosti izlazimo i glasamo protiv...protiv ovih sto dizu ljevicu u vis..necete moci...dodajte 3 glasa za Škoru (iako nam je svejdno za njega)

VL
MK
MKinkognito60
17:24 17.05.2021.

Svaki aktivizam pa i dobrotvorni je većinom biznis za izabrane, kada aktivizam preraste u politiku odnosno stranke i stranke dođu na vlast postanu veliki teret za proračun. Naime potpora takvom aktivizmu je iz šarolikog nabora društva. Svi organizirani potpornici imaju konkretne materijalne zahtjeve za potporu. Kad aktivističke stranke dođe na vlast počinje množenje nevladinih udruga za često i bizarne teme. Takve udruge predlaću programe sa konkretnim iznosima koje aktivistička stranka radi duga mora podmiriti. Drugi način izvlačenja novca je osnivanje raznih ureda koji odjednom postanu nezaobilazni osobito kad se dodjeljuju subvencije po principu moraš u taj ured koji će napravit recenziju pa tek onda dobivaš subvenciju. recenzije su obično 25% od proekta. Pa zamislite obnovu, sve odrade stručnjaci i stave u projekt ali tamo neki ured mora provjerit jeli to skladno sa ekologijom ili već za čega je zadužen ured i kad se vežeš ugovorom za plaćanje dobiješ potvrdu. Razne udruge koje nastanu su kao neprofitne i volontorske ali aktivni aktivisti koji su obično u vodstvu imaju skoro svaki dan dnevnice i putne troškove. Statuti udruga su napisani upravo tako da je obavezan rad na terenu pa kako bi drugačije bilo. Siguran sam kako će u zagrebu niknut što udruga što ureda barem destak kao naprimjer zaštita arhitektonskog izričaja ili zaštita građevinske baštine upotrebom tradicionalnih alata ili materijala. Možda ured koji ocjenjuje opterećenje priključka otpadne vode.

VL
Avatar Antikomunist
Antikomunist
07:02 18.05.2021.

Jadan Zagreb na vlast dolazi matula rade borić tomašević i pes boško buha i to bi trbao bit napredak prije vraćanje u mračne dane

VL
DO
doktorica
18:37 17.05.2021.

ovi anarhisti iz Možemo ne uljevaju povjerenje,ekipa sa onom crvenom Radom i ostalima samo će pobirati novac a ništa neće učiniti,svi ti eko-anarhisti ,su neradnici naučeni dobivati novac a ne raditi ništa.Ali ok.neka probaju,iako nije vrijeme za eksperimete,treba ozbiljnosti i stabilnosti a ne galama-

VL
Avatar dzambo
dzambo
09:12 18.05.2021.

Ako ''ovaj'' zeleni-crveni dobije u drugom krugu bit ce svasta ....ali za sad mogu samo rec Zagrebcanima su upravo na ''grbacu'' sjeli...''Trio Fantastikus'' (Bencic,Boric,Pejovic).....sta su ti Zagrebacani ''mislili'' kad su izabrali takve koji istovremeno ''masu'' sa zastavama Yuge i zastavamama duginih boja....a koliko ja znam prije u onom sistemu ovi ''drugi'' nisu se smjeli javno iznjasavati....pa kad tu jos dodamo stazu za ''bacikle''...zelene parkove...pa ozonske rupe....pa zatopljenje...pa zahladjenje....pa vrtici besplatni,pa skole,pa vazduh,pa voda,pa parking....a sistem Kapitalisticki....majko moja bit ce ''veselo'' u ZG a glasace u ZG to nimalo nebrine....vazno je da ce biti dosta toga ''dzabe'' ....i da zaboravih Dinamov stadion novi....ALI kad se malo bolje pogleda toj ''trojki'' Bencic-Boric-Pejovic one jedva cekaju da dignu rucicu za to....i na kraju u ZG koliko ih ima pravo glasa..???..600-700 tisuca....matematika je jasna....ovaj je dobija 100 i kusur sad...i nek mu se doda jos 100 i kusur u drugom krugu....ostalo za protu kandidata i ''Trio Fantastikus'' je zaustavljen....ALI ZG -ani ipak ce glasati vecinom za stazu za ''bacikle'' i za ozonske rupe.......

VL
Avatar kenshi
kenshi
12:11 18.05.2021.

Samo mrzitelji Zagreba mogu glasati za Možemo.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
06:42 18.05.2021.

Volio bih (iako nisam građanin Zagreba) da Tomašević pobijedi. Ogromno zadovoljstvo je čitati smiješne, polupismene, bijesne komentare primitivnih desničara. Samozvani domoljubi u svom očaju pljuju, psuju, divljaju ne birajući riječi. Paranoično izmišljaju razne strane urote, prijete, prizivaju sud s nebesa...Škoro, koji se jedva provukao u drugi krug, priziva pomoć Boga protiv "crveno-zelene" opasnosti...Očekivano, naravno, ali jadno, da jadnije ne može.

VL
PE
PetiElement
13:04 17.05.2021.

Bit će zanimljivo kad Tomi okrene priču.. ipak mu je otac u DP.... pa njegovi sateliti, odnosno "proizvođači" shvate da su se greškom zaigrali... e, to bih htjela vidjeti.. moji mokri snovi.. ali, nikad se ne zna 😉.. Zamislite da Tomi, u nekom trenutku, potaraca kojekakve Rade, Urše i sl..... vrh!.... u nadi je spas!

VL
DU
Deleted user
12:54 17.05.2021.

Opet kazem,,,sudstvo i samo sudstvo........Da sudstvo radi kako treba,,,nitko jucer na izbore ne bi mogao tko ima neku kaznenu prijavu ili presudu,,,,,,,a HDZ bi bio iskljucen iz svih pora ovog drustva dok se vodi postupak........

VL
DI
Dingač
23:37 17.05.2021.

Tomaševiću je činjenica da je ušao u drugi krug isto kao da je postao gradonačelnik i tako se jučer izjasnio. izgubio se jer je to bio njegov maksimum i sad je istrošen. više nema municije. drugi mu je krug previše. Soros još uvijek mora uložiti puno novca kako bi javno uključio Plenkija na stranu ove skitnice, pa možda i nešto bude od drugog kruga.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.