Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokiralo ga

Tomašević uputio sućut obitelji: 'Žao mi je što se nećemo sučeliti'

Zagreb: Tomislav Tomašević odgodio konferenciju te izrazio sućut obitelji Bandić
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
28.02.2021.
u 11:56

Rekao je da ga je šokirala ta vijest, a posljednji put je Bandića, kaže, vidio na sjednici predsjedništva Skupštine

Zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini te kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević uputio je u nedjelju izraze sućuti obitelji Milana Bandića izrazivši žaljenje što se neće sučeliti na nadolazećim lokalnim izborima.

"Izražavam sućut obitelji Bandić. S obzirom da je opće poznato da sam njegov dugogodišnji politički protivnik, u tom smislu mi je žao što se nećemo sučeliti na skorašnjim lokalnim izborima", rekao je Tomašević na konferenciji za novinare.

Tomašević je na konferenciji trebao govoriti o zapuštenost javne infrastrukture i izostanku ulaganja na području Starog Trnja, no umjesto toga odlučio je dati izjavu vezano za gradonačelnikovu iznenadnu smrt u nedjelju rano ujutro.

Rekao je da ga je šokirala ta vijest, a posljednji put je Bandića, kaže, vidio na sjednici predsjedništva Skupštine na kojoj se dogovaralo oko slijedeće sjednice Gradske skupštine.

Tada je, kaže, s gradonačelnikom razgovarao o tome na koji način pomoći građanima kojima su oštećene kuće u potresu do te mjere da ih je potrebno srušiti te na koji način gradska poduzeća mogu u tome pomoći.

Tomašević nije želio odgovarati na pitanja o liku i djelu pokojnog gradonačelnika jer smatra da danas to nije primjereno.

"Političko pitanje u Zagrebu je teško, problemi su veliki, o tome će biti prilike da govorimo idućih dana u kampanji", dodao je.

 

Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

Komentara 19

DU
Deleted user
12:16 28.02.2021.

Tek sad ćeš se sučeliti s besmislom svoga političkog angažmana, kao i bijednik Juričan. Bandića će ljufi pamtiti, po dobrom i lošem, a tebe po ničemu. Ende.

BL
bluescreen
12:40 28.02.2021.

Smeće. I ti i ona tvoja priležnica. Nemaš moj glas sigurno. Ni ti ni tvoji leftardi ortodoksni.

NE
Neo001
13:40 28.02.2021.

Tomaševiću ti si mali miš prema Bandiču, pokupi matulu pa izađite iz oramra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije