Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvao na solidarnost

Tomašević priskočio u pomoć i susjedima ispumpavao stan: 'U par minuta sve je bilo pod vodom'

Foto: Facebook
1/9
25.07.2020.
u 16:19

Saborski zastupnik Tomislav Tomašević iz platforme Možemo! u petak je odlučio pomoći u intervencijama te je pomogao izbaciti vodu iz susjedovog suterenskog stana.

Jako nevrijeme u petak je zahvatilo zapadnu Hrvatsku, a oko 21 sat i Zagreb, nakon čega su na teren izašle sve ekipe zagrebačkih vatrogasaca zbog poplavljenih ulica i zgrada.

Jaka kiša poplavila je brojne prometnice i domove, a odrađeno je 200 intervencija. 

Saborski zastupnik Tomislav Tomašević iz platforme Možemo! u petak je odlučio pomoći u intervencijama te je pomogao izbaciti vodu iz susjedovog suterenskog stana.

- Trebalo nam je nekoliko sati da kantama izbacimo vodu iz suterenskog stana susjedima koje smo tek upoznali. U samo nekoliko minuta im je cijeli stan bio pod 10 cm vode, napisao je Tomašević.

- Ipak mi je srce puno jer u cijelom kvartu ljudi pomažu svojim susjedima u podrumskim i suterenskim stanovima. Ponudite pomoć susjedima i građanima te tražite pomoć i na društvenim mrežama jer su vatrogasci zatrpani s većin intervencijama. Teška je ova godina za Zagreb. U potresu su nastradali najviše oni u potkrovljima, a sad oni u podrumima i suterenima. Sve ćemo nevolje izdržati ako se držimo zajedno, ako smo solidarni i ako pomažemo jedni drugima. Zagreb će uvijek biti nepokoreni grad! - zaključio je svoj status Tomašević koji je objavio i fotografiju na kojoj drži kantu kojom je iz poplavljenog stana izbacivao vodu.

Tomašević je na svom Facebooku izrazio i sućut za poginulog vatrogasca Davora Kovačića. 

- Posljednji pozdrav Davoru Kovačiću i iskrena sućut obitelji i prijateljima. Veliko hvala Davoru i svim vatrogascima za sve što ste učinili za građane ovog grada u jednoj od najtežih godina u povijesti Zagreba. Nećemo to zaboraviti... - napisao je. 

Komentara 20

𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
16:28 25.07.2020.

Jeftina samopromocija u svrhu političke kampanje za lokalne izbore 2021

BE
Beskucnik
16:36 25.07.2020.

Pitaj So....osa da novac tj. milijune koji daje vama prenamjeni ovim ljudima u nevolji ,isto vrijedi i za vladinih 2 milijarde kuna koji ide nevladinim udrugama u kojima sjede tvoji partijski duznosnici , da si ikada ista u zivotu radio , otisao bi do prve trgovine i kupio pumpu ,makar i onu za 50 kuna sto na busilicu ide, pa bi umjesto 3 sata kantama ,ispumpali vodu za 10 min ,za to je potrebno radno i zivotno iskustvo , a to drug aktivist nema ,a ocito ni inteligenciju da nesto vodi i popravi

IC
ICCO
17:55 25.07.2020.

Prejadna samoreklama, mizerno i prozirno. Kladim se da se nakon 2 kante umorio i odlučio radije slikati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije