Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U ZAGREBU

Tomašević: Nisam nikome dužan. Filipović: Pobijedit ću ga u drugom krugu

Zagreb: Konferencija za medije Zagreb je naš! i platforme Možemo!
Josip Regovic/PIXSELL
05.03.2021.
u 23:05

- Jedva čekam te debate i te ideje, mislim da brojni kandidati noćima štrebaju da vide osnovne informacije o gradu Zagrebu - kaže Tomašević

Kolegi Tomaševiću sam prošle godine u 9. mjesecu najavio drugi krug između mene i njega, znači prošle godine u 9. mjesecu, a sada mu najavljujem da ću ga pobijediti u drugom krugu, poručio je danas Davor Filipović, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika (HDZ).

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika političke platforme Možemo Tomislav Tomašević večeras u središnjem HRT-ovom Dnevniku je rekao da mu je svejedno s kim će se suočiti u drugom krugu izbora.

- Što se tiče upravljanja gradom, posebice gradski problemi i rješenja, mislim da nitko od kandidata tu nema iskustva. Mislim da najbolje poznajem Zagreb i njegova rješenja, rekao je Tomašević.

Što se tiče ulaska Miroslava Škore u utrku za gradonačelnika grada Zagreba, Tomašević kaže da ga ne zanima to previše.

- Ne bavim se gradom Zagrebom od jučer već godinama. Više od 15 godina gradskih problema, više od četiri godine kao gradski zastupnik.

Na kritike da je on aktivist, dok je Klisović, primjerice, iskusni diplomat, odgovara: - Ja sam s 21 godinom bio izabran za savjetnika UN-ove agencije za okoliš za područje Europe, imam bogatu biografiju i školovanje vani. Što se tiče upravljanja gradom, nitko od kandidata nema to znanje i iskustvo

Kaže da s njim Zagreb dobiva novi početak. 

- Ne zanimaju me koje su potencijalne prijetnje i mislim da je jedna od najvećih prednosti što nemam nikakvih repova i nikome nisam dužan - rekao je.

- Jedva čekam te debate i te ideje, mislim da brojni kandidati noćima štrebaju da vide osnovne informacije o gradu Zagrebu, zaključio je.

Komentara 51

LU
Ludwik
23:40 05.03.2021.

Kakav je to odmak od partije i Bandića kad iza Tomašević stoje isti financijeri i isti strani centri moći koji su instalirali i Milanovića i Bandića i Plenkovića?! Kakvi su to slobodni izbori kad ne smijemo na ovom i ostalim portalima napisati niti ime onoga tko financira Tomaševića?!

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:19 05.03.2021.

Od svoje 21 godine financira ga ekipa izvana , i pnda on nije duzan onome tko ga financira , glupost koju u zivotu nisam cuo , zadnjih 18 godina bavi se Bandicem , ne gradom , ekologijom , nego jednimm covjekom i za to je placen , Bandica nema , moze u mirovinu ili nalogodavci imaju nove zadatke , tipa naselit migrante u Zagreb , napravit postaje za migrante , istjerat industriju iz Zagreba , o ideologiji i ostalom ne treba ni zborit , zna se sta Soros zeli : unistenje nacionalnih drzava

ST
stefj
23:16 05.03.2021.

Tomašević, sve što je dosada radio, jest urlao na cesti. Klisović samo savjetovao, nikad ništa organizirao ili konkretno radio, Filipović samo vježbao dizanje ruke... Ostalih kandidata kao i da nema. I to je to? Imat ćemo aktivista kao gradonačelnika? To nikada nigdje u svijetu nije donijelo ništa dobrog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije