Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U SABORU

Tomašević iznio svoju stranu priče: 'Nisam prijetio Grmoji, sve je preuveličao!'

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
22.07.2020.
u 11:23

"Zasmetala me komunikacija oko Odbora, te se stvari ne rade. Pa čak su mi u SDP-u rekli da pregovaraju s Mostom oko zamjena Odbora. Što je istina, nemam pojma..."

Nakon što je Nikola Grmoja optužio Tomislava Tomaševića za prijetnje ispred Sabora, stigao je odgovor čelnika Možemo!. Tomašević je, blago rečeno, šokiran optužbama i tvrdi da je sve što je govorio mostovcu bilo u šali.

– Čista zafrkancija, čak se nasmijao. Ja očekujem da to prijavi policiji ako zaista misli da je to bila prijetnja – rekao je Tomašević i objasnio svoju verziju događaja.

– Kroz smijeh sam mu rekao da ću reagirati na njegove izjave, obična zezancija, ali njemu očito treba medijske pozornosti. Ako je on to shvatio kao prijetnju, ja mu se ispričavam. Ali moram reći da je Most zadnji koji nam može soliti pamet, pa dvaput su HDZ doveli na vlast! – rekao je Tomašević koji je otkrio što mu je točno zasmetalo vezano za Grmoju.

– Zasmetala me komunikacija oko Odbora, te se stvari ne rade. Pa čak su mi u SDP-u rekli da je pregovaraju s Mostom oko zamjena Odbora. Što je istina, nemam pojma...

Za kraj je dodao:

– Sve je preuveličano, nije to bio nikakav fajt.

 

Komentara 69

MA
Majkomoja
11:47 22.07.2020.

Fašisti- Antife! ima li razlike

DO
Domumom
11:45 22.07.2020.

Po šumama i gorama ravno u sabor. Fašistička fronta.

GO
goran505
11:43 22.07.2020.

Naučiti će Tomašević da ne smije komunicirati sa Grmojom, čak niti biti na wc-u istovremeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije