Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U mandatu Tihomira Jakovine

Tolušić: Treba istražiti natječaj za ruralni razvoj kojim je podijeljeno 400 do 500 milijuna kuna umjetno stvorenim poduzećima

Tomislav Tolušić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
18.05.2016.
u 11:16

Da je riječ o umjetno stvorenim poduzećima utvrdila je i Europska komisija, rekao je Tolušić

Natječaj za ruralni razvoj kojeg je izradilo ministarstvo poljoprivrede za mandata ministra Tihomira Jakovine nepošten je i zbog njega bi netko trebao odgovarati, rekao je danas ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolulšić.

– Natječaj je nepravilan, nepošten i rađen je s takvom namjerom. Podijeliti novac umjetno stvorenim poduzećima što je utvrdila i Europska komisija i dati im između 400 i 500 milijuna kuna, vjerujte to nije slučajnost. Ali neka za to odgovoraju oni koji su to radili – rekao je Tolušić.

Na pitanje hoće li on to prijaviti DORH-u, Tolušić je rekao:

– Vidjet ćemo hoće li to napraviti Ministrstvo poljoprivrede ili netko drugi.   

>> EK sumnja u pogodovanje na natječaju

Komentara 11

NA
Nadalinaaa
11:35 18.05.2016.

"Poduzeća koja su dobila potpore osnovana su tri mjeseca prije objave natječaja, imala su iste vlasnike, adresu i osobu za kontakt" piše g. Borchmann ministru poljoprivrede Davoru Romiću.Ha ha ha ha ha ha ha ha ha Crveni manageri baš nemajuju mašte. Mogli su i sliku poslati, da ne bude zabune kome lovica ide. Hoće li Jakovina i njegov šef Milanović iz svog džepa platiti kaznu od 130 milijuna kn zbog nepravilnosti u provedbi IPARD-a? Koja je to pljačkaška crvena banda!

TP
trias politica
11:51 18.05.2016.

Ne vjerujem da su drugovi i drugarice skloni takvim manevrima :-)

LU
luli
11:35 18.05.2016.

ma nebi valjda sdp-njare krale i davale poticaje svojim sponzorima a najglasniji su u vikanju 'držte lopova'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije