Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BARANJI

Tolušić misli da je moguća koalicija s HNS-om: 'Ne vidim tu nekakvih problema'

Ministri Marić i Tolušić o Nacionalnom programu reformi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.07.2019.
u 15:51

Na otvaranju plastenika u Gajiću potpredsjednik Vlade Tomislav Tolušić odgovorio je novinarima na upit da li je moguća daljnja suradnja s HNS-om

Potpredsjednik Vlade ministar Tomislav Tolušić izjavio je u petak u Baranji da želi sjediti u Vladi koja financira projekte mladih poljoprivrednika i ulaže u ruralna područja, a misli kako je i dalje moguća suradnja s HNS-om u Vladi RH.

"Želim sjediti u Vladi koja financira projekte mladih poljoprivrednika, poput ovoga obitelji Filakov, koja ulaže u sustave navodnjavanja u Slavoniji i ruralna područja. Drago mi je da mogu biti taj koji financira i osmišljava takve projekte, skupa s našim poljoprivrednicima, načelnicima, gradonačelnicima i županima", rekao je ministar poljoprivrede Tolušić nakon otvaranja plastenika u Gajiću, odgovarajući na upit novinara je li sve glasnije nezadovoljstvo u HDZ-u zbog ministra uprave Lovre Kuščevića i želi li sjediti s Kuščevićem u Vladi.

Upitan je li i dalje moguća suradnja s HNS-om u Vladi RH, Tolušić je odgovorio: "Mislim da da. Ne vidim tu nekakvih problema"

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tolušić otvorio je u baranjskom selu Gajiću novi plastenik za hidroponski uzgoj povrća obitelji Filakov odnosno tvrtke Dalis, u koji je uloženo više od 12 milijuna kuna. 

Investicija je vrijedna više od 12 milijuna kuna, od čega je oko 7,5 milijuna kuna osigurano kroz Program ruralnog razvoja iz EU fondova.

Dio hrvatskih zastupnika EU parlamenta objavio u kojem su odboru

Komentara 2

AN
anthropos
16:14 05.07.2019.

Moguće je i sa crnim djavlom kad ti je ponor pod nogama i želiš sačuvati fotelju

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
21:52 05.07.2019.

Naravno, ali kad Most napravi istu stvar kao HNS, digne glas protiv jednog ministra onda se odmah raskida koalicija. Zanimljivo. Vidi se do koga anemični više drži i tko mu je draži (čitaj politički bliskiji).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije