Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesni trenutak

Toliko je umoran! Potez ovog dječaka nasmijat će vas do suza

Učenik
Foto: Screenshot
1/2
09.09.2018.
u 12:16

Dječak je snimljen u učionici u kojoj je zaspao tijekom nastave, a kada se probudio umjesto torbe na leđa je stavio - stolicu

Protiv umora se teško boriti, a to najbolje zna jedan učenik s Filipina koji je glavna zvijezda videa koji kruži društvenim mrežama.

Dječak je snimljen u učionici u kojoj je zaspao tijekom nastave, a kada je sat završio učiteljica ga je probudila ne bi li napustio prostoriju pošto je većina učenika već izašla.

Nakon što je ustao, još snen, uzeo je plastičnu stolicu umjesto torbe i stavio je na leđa. U videu pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deda1234
21:13 09.09.2018.

Oco me bas nasmijalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije