Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA JEDRENJAKU
Povratak na članak

Toksikologinja objasnila zašto se na početku govorilo o trovanju hranom

Neispravan ispušni vod osim propuštanja otrovnih plinova može dovesti i do požara na brodu. Treba održavati i brodske motore - po stanju i po odrađenim radnim satima te klimatizacijski sustav na brodu - upozorio je dr. sc. Komar.

Komentari 1

BR
Brontops
21:47 14.08.2019.

Prema novinaru HRT-a u izravnom javljanju u Dnevniku 2 od 14.08.2019. brod je bio renoviran prije 4 godine! Pitanje je: sto govore rezultati tehnickih pregleda u posljednje 4 godine? Pisebno posljedni pregled!? Koji su servisi radjeni u posljedne 4 godine?? Posebno posljedni servis!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.