Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Todorići pripremaju obranu

Naslovnica 21.7.2017.
21.07.2017.
u 00:35

Ivica Todorić nedavno je angažirao najpoznatiji odvjetnički dvojac Jadranku Sloković i Čedu Prodanovića

Ivica Todorić nedavno je angažirao najpoznatiji odvjetnički dvojac Jadranku Sloković i Čedu Prodanovića, njegov sin Ante Todorić angažirao je odvjetnike Jasnu Novak i Franu Olujića, sina poznatog zagrebačkog odvjetnika Željka Olujića. 

Premijer Andrej Plenković izjavio je u četvrtak “da nadležne državne institucije, odnosno pravosudna tijela, provode svoje aktivnosti i da će i taj proces kroz određeno vrijeme izgledno rezultirati nekim konkretnim rezultatima, ali to nije na Vladi da komentira.” Ta je izjava već protumačena kao mogućnost skorih podnošenja kaznenih prijava.

>>Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u e-izdanju!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Požar je krenuo iz Tugara, vatrogasci uvjereni da je podmetnut

>>Dogovor Plenković - Krstičević: ministar uzeo 7 dana odmora

>>Sigurnom vezom SAD spojio Hrvatsku, BiH i Srbiju

>>Sutra potražite paket! VL plus enigmatika za 12 kuna

Komentara 33

BU
Budak
21:24 20.07.2017.

Pozdrav iz satiricnog Kazalista Kerempuh. Pokazivamo uvijek istu predstavu "Drzi lopova". U ulogama odvjetnika kao uvijek Cedo Prodanovic i Jadranka Sklokovic. Sudca jos ne znamo ali je sigurno koruptan. Optuzenici (ako do toga dode ali nijie za ocekivati): Hrvatska obitelj Borgia (dragi nasi Todorici). Radnja, vec standardna i i cesto videnja: Proces koji ce trajati 10 godina; nakon toga ide procedualna greska pa sve ponovo. Presude nikad nece biti a ako je bude ide zalba pa, koje cudo, opet 10 godina cekanja. Drugi rjecima: Narodu zabavu lopovima slobodu. Dok UDBA i njezini tranzicijski lopovi vladaju ovom zemljom (a izgleda da ce to jos dugo jer vladajuca garnitura su njihova mladuncad) nema nista od pravde. Za to moj narode imate slobodu odabira ili povrat boca iz kontejnera ili autobusna karta za Muenchen. Vrijedila je nam borba za demokraciju, zar ne?

DU
Deleted user
01:18 21.07.2017.

koja ekipa..za umrit od smija..u normalnim drzavama i drustvima..cistili bi wc.

DU
Deleted user
03:54 21.07.2017.

u modernim državama nitko nije iznad ustava i zakona, pa tako ni politička ili ekonomska elita, borba za ustavno - zakonsko ponašanje ima smisla jer jača državnost i društvenost, te je u današnje vrijeme nedomoljubno i antidržavno biti protiv toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije