Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na letu za Zagreb

VIDEO Todorićeva supruga na rubu suza: Nije ukrao ni euro, kunem se svojim unucima

Vesna Todorić u avionu
Foto: Čitateljica
1/8
07.11.2018.
u 18:27

Vesna Todorić sjedila je u biznis klasi aviona, a nakratko se zadržala i u kratkom razgovoru sa suprugom. Za novinare je dala kratku izjavu

Ivica Todorić stigao je u Zagreb večeras redovnim letom. Todorić je sjedio u zadnjem redu aviona, a njegova supruga Vesna također se nalazila na istom letu za Zagreb. Vesna Todorić sjedila jeu biznis klasi aviona, a nakratko se zadržala i u kratkom razgovoru sa suprugom. Za novinare je dala kratku izjavu.

- Moj suprug nije ukrao ni euro, kunem vam se svojim unucima, to svi znaju, znate i vi novinari, samo nitko to ne govori. To će i dokazati na sudu. O kakvom bogatstvu govorite, to je sve od firme. Ja jako dobro znam kako sam živjela u Londonu. Sad idem svojoj kući, čekat će me moji - rekla je Vesna koja je bila na rubu suza.

Pogledajte video izjave Vesne Todorić:

Podsjetimo, hrvatski novinari, na povratku s turističkog sajma u Londonu, doznali su tijekom poslijepodneva da će na istom letu biti i Ivica Todorić. Todorić je bio prilično iznenađen kad su ga na londonskim Heathrowu okružili novinari Večernjaka, Jutarnjeg, Slobodne Dalmacije i Novog lista. 

Foto: Večernji list

-  Gospodine Todorić, može izjava? 

- Što se mene tiče, moglo bi, ali....- odbio je pokazujući rukom na policijsku pratnju. 

Oko njega su sjedila trojica, četvorica policajaca u civilu, koji su se odmah ustali kako su hrvatski novinari prišli. Nekadašnji Gazda preko njihovih ramena stigao je još odgovoriti hrvatskim novinarima: - Dobro se osjećam. Spreman sam za povratak u Hrvatsku - kazao je Todorić.  Kad je čuo da je susret s hrvatskim novinarima slučajan, da su oni u Londonu bili radi turističkog sajma, pitao ne kako je bilo na World Travel Marketu.

Pogledajte video o Ivici Todoriću

Ključne riječi

Komentara 87

Avatar maxist
maxist
18:52 07.11.2018.

Bestidnosti svjetskih hohštaplera nema granica ? -..dobivali po kunu ono što drugi nisu mogli ni za koju lovu, preseravali se i bančili ko ruski oligarsi , od svadbi radili bakanalije, "dječica" i dan danas žive ko ludi rimski carevi ....aa ona ima obraza zinuti i zahtjevati nešto.....ogorčenim tonom.....Njihovi obiteljski mjesečni tročkovi su veći nego svih domova za starije zajedno u godini dana,...ma da ne pobrajamo jer nema kraja. FUJ ih bilo ! ..i sramota...

DU
Deleted user
18:36 07.11.2018.

Sram je bilo, kune se unucima. Lopovi bez obraza.

KA
karlodrago
18:43 07.11.2018.

Jadan Todorić nije ukrao ni eura ali milijarde eura jeste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije