Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izašao iz samoizolacije

Todorić se ponovno testirao i poručio: 'Osjećam se vrlo dobro i nastavljam borbu'

Ivica Todorić
Foto: Facebook
1/3
24.07.2020.
u 15:42

Rezultate drugog testiranja Todorić očekuje danas tijekom dana

Danas je objavljena informacija kako je Ivica Todorić pozitivan na koronavirus te da se, od 8. srpnja kada je prvi put testiran, nalazio u samoizolaciji. Na svom je Facebook profilu potom objavio kako se ponovno testirao, a rezultate očekuje tijekom dana. 

"S obzirom na interes javnosti želim kazati kako sam se danas, po isteku samoizolacije, otišao ponovo testirati u Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar. Rezultate očekujem tijekom dana i objavit ću ih ovdje. Ovom prilikom zahvaljujem tisućama Vas koji ste mi poslali poruke podrške, hvala Vam od srca. Osobno se osjećam vrlo dobro i nastavljam borbu!", napisao je Todorić na svom Facebook profilu. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

KA
Kalimero4
08:17 25.07.2020.

Pa di će virus na nedodirljivog gazdu?Jadan virus.

AD
adminka
10:07 25.07.2020.

mi smo zemlja apsurda, moguće je i da Ivek bude novi gradonačelnik Zagreba, predsjednik , vođa SDP-a...sve samo u čuzi ga nebumo vedli, a ni mnoge druge, prije bumo svim sucima dali ranije mirovine. neg osudili lopove

KA
Kalimero4
08:24 25.07.2020.

Kad mu ne može sud ništa,možda mu virus presudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije