Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi blog
Povratak na članak

Todorić: Premijer pokušava umanjiti kriminal u Agrokoru

'Zanima me koji bi kreditor, kojeg ste prevarili ovakvim namještenim pljačkaškim uvjetima skrojenima za Knighthead, Madison Pacific, Alix partners i druge sudionike kriminalne organizacije, nakon ovoga bio spreman dati i jedan euro novog kredita', napisao je Todorić na blogu

Komentari 9

DH
dalibor.hren
17:15 28.10.2017.

Zar nitko ne može locirati mjesto s kojeg se Todorić javlja!

VL
Avatar indigo25
indigo25
17:43 28.10.2017.

Novinari nemojte tako izlizati ovu temu o ovome če te morati pisati još najmanje 3 godine. Tj. do novih izbora.

VL
DU
Deleted user
01:42 29.10.2017.

Ajde potokolonaski mediji, daj potrudite se malo, danas vam je Todoricevo misljenje bilo samo jednom, koji vam je k***ac , kad vec kriminalcima posvecujete toliko paznje, daj malo sanadera, mora da i on ima svoju verziju ...

VL
BU
budan77
21:05 28.10.2017.

TODORIĆU...dodji, JAVI SEEEE. Gdje su ti tvoji domoljubni dani, sva sreca da si toliko radio i prodao Hrvatsko! Da si upola domoljub i fer vec bi bio tu u Hr i sve ovo sto pises iznio pred sudom u svoju obranu a ti se bas suprotno, bojis hrvatskih institucija. Valjda zato sto znas kako funkcioniraju i sam si bio dio njih, zapravo si nista drugo nego kao i svako drugo smeće koje je opljackalo hrvatsku pod izlikom da je domoljub pa pobjeglo. Dodji sada Ivo nas, dodji...donesi i nove čiznice svojoj kcerkici da nebude bosa, neka ima nove za snjeznu kraljicu na sljemenu. Neka nebudu jeftine, valjda imas jos para...

VL
KR
Krotila
17:59 28.10.2017.

pojeo vuk magarca

VL
KA
Kastelanin
22:36 28.10.2017.

g. Todoric je hovno..piz...karakterna.

VL
SI
siskic
22:19 28.10.2017.

pa todore i ti si sve to pokrao i namirio sebe. pa nisi to donio iz zmijavaca. opljačkao si po kradezeovu zakonu početkom devedesetih. sve što su građani hrvatske stvarali stoljećima ti i takvi su opljačkali, ti najviše. to je bila prva pljačka. druga kroz poticaje...a treća što misi plaćao poreze i što si more kvalitetnih malih poduzetnika prevario neplaćanjem.

VL
DU
Deleted user
20:04 29.10.2017.

zasto svi mediji objavljuju blogove tog idiota.neka se vrati u Hrvatsku i kaze gdje je nestali novac od koncerna.svi znademo da su police u konzumu bile poluprazne i da mu nitko vise nije htio dati kredit.sto je izjavio u travnju na televiziji,sto tad nije kazao da ga Vlada prisiljava da potpise Lex Agrokor,a sad kad je kompanija koliko toliko sanirana sad bi on opet glumio velikog gazdu!Dalicka mu je dobro porucila i jedino ispravno:donesi miljarde kuna,saniraj dubioze koje si napravio i upravljaj i dalje koncernom koji je jos uvijek njegov.

VL
GG
ggredicak
19:16 28.10.2017.

Ivica Ezel Todoric.... Treba shvatiti da je previse državnih službenika i stvaraju preveliki teret svojim neradom, namještanjem natječaja, pogodovanjem kumovima itd. .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.