Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na blogu

Todorić: 'Podnosim kaznenu prijavu protiv odgovornih za kriminal'

Todorićev blog
Foto: Screenshot/Ivica Todorić blog
30.10.2017.
u 19:02

Baš kao što sam i predvidio - kriminal u Agrokoru dobiva zastrašujuću dimenziju, rekao je Todorić.

Bivši predsjednik Uprave Agrokora Ivica Todorić sa svog bloga je poručio kako u planu održivosti tog koncerna, koji je danas predstavio izvanredni upravitelj Ante Ramljak, nema ničega osim demagogije i pogodovanja interesnim grupama, najavljujući kaznenu prijavu protiv odgovornih za kriminal u Agrokoru "koji dobiva zastrašujuću dimenziju".

Todorić proziva Ramljaka i premijera Andreja Plenkovića da se, "nakon što su uhvaćeni u pekmezu iz Hong Konga", sada pokušavaju izvaditi nemuštim odgovorima te pronaći načine da nestane cijeli slučaj s roll up ugovorom i trustom Madison Pacific.

"Premijer je pritom hrvatskim građanima objasnio kako pate od kolektivne amnezije. Gospodine premijeru, ljudi pamte i sami stvaraju zaključke, nemojte ih podcjenjivati", istaknuo je.

Izvanredni upravitelj Ramljak pak, dodaje, na današnjoj prezentaciji nudi spasonosno rješenje u kojem, tvrdi, nema apsolutno ništa osim demagogije i nastavka pogodovanja interesnim grupama.

"Rješenja su više nego dobra, najprije će imati minimalni rast kako bi svemu umanjio vrijednost, a onda će, transparentno i vjerodostojno kao i do sada, u bescjenje rasprodati tvrtke i njihovu imovinu. Baš kao što sam i predvidio - kriminal u Agrokoru dobiva zastrašujuću dimenziju, a odgovori na pitanja o roll up-u te ulozi Madison Pacifica iza kojih se kriju odgovori i otkriva stvarni razmjer pljačke i dalje se ciljano prešućuju", naglašava Todorić.

 Zbog svega toga, zaključuje, podnosi kaznenu prijavu protiv odgovornih za "kriminal koji se svakodnevno nastavlja".

Komentara 10

DU
Deleted user
19:15 30.10.2017.

Dok im je bilo fino, dok je vladao sklad interesa, nije bilo ni slova o mogućem kriminalu i td. Sada, kao da su sve kriminalne aktivnosti izvršene u mjesec dana? Pa po cijeloj se Hrvatskoj pričalo o povlaštenom tretmanu Agrokora pri carinjenju, o ucjenjivanju dobavljača, poglavito malih koji su morali pristajati na rokove plaćanja Gazde. A sada se hoće prikazati boljim od onih koji su mu dali zeleno svjetlo, Ma kaj god.

DU
Deleted user
19:16 30.10.2017.

Dapače. kao da zaista imaju pravo oni koji govore da je ova silna prepiska i halabuka, zapravo dimna zavjesa za neke druge poteze.

Avatar imotska115
imotska115
22:13 30.10.2017.

On sam kriminalac tuzi samog sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije