Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELO SUĐENJE ZA TZV. MALI AGROKOR
Povratak na članak

Todorić: Ovo nisam razumio, nisam kriv i ne želim obranu

Tužiteljstvo  ih tereti da su iz Agrokora izvukli 1,2 milijuna eura preko ugovora za usluge koje nisu obavljene.

Komentari 11

MA
markec555555
10:49 29.06.2020.

ovaj postupak je besmislen jer će trajati 20 godina, potrošit će se miljuni i miljuni a todor vjerojatno neće doživjeti 100 godina i čuzaru

VL
DU
Deleted user
10:50 29.06.2020.

Javni sektor opet maltretira privatni .... Koliko se gospodin Todorić naplaćao razno raznih delegata iz javnog sektora, pa i ovih delegata iz DORH-a svih ovih godina? Odgovor: naplaćao ih se debelo, plaćajući stotine i stotine miliona poreza. Koliko su delegatiti iz DORH-a otvorili radnih mjesta? Odgovor: 0 Koliko je g. Todorić otvorio radnih mjesta? Odgovor: oko 40 000. Rezime: ako je nešto i uzeo iz svoje firme, sramota je da ga se radi toga danas na ovakav način maltretira. Da nema njega i njemu sličnih, tko bi dao plaću DORH-ovcima? Sindikati javnih službi? Ribić? ...

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:55 29.06.2020.

Letjelo se helikopterima, zivjelo u dvorcima, kupalo i suncalo na vlastitim otocima, a sad kad vise nema love u firmi, "ja ovo ne razumijem"?

VL
T7
Toro. 71
12:18 29.06.2020.

Plaća li DORH nesto

VL
DA
danijelrukavina4
11:29 29.06.2020.

Gospodin dođe na sud i pred sucem ili sutkinjom stoji sa rukama u džepovima. Mene, kada su kao dijete izveli pred sud, za namješteni postupak ( da smo razalatili kao djeca neku podrtinu od kamiona koju je "ekipa" " dotjerala"la" u kvart i ostavila, otvorenu - jer se pakiralo mom pokojnom ocu, mene su "planirali" u odgojni dom za maloljetničku delikvenciju - sve poslije shvatiš), kada sam stavio ruke na metalni okvir u sudnici, sutkinja se izderala na mene, da što stavljam ruke na okvir. Ovome kriminalcu se nitko ni ne usudi reći da izvadi ruke iz džepova. I ovo bi trebala biti država za koju sam se smrzavao i izgubio zdravlje u rovu u zapadnoj slavoniji u zimu 91./92. To su ti "drugovi", koji su i onda "vedrili i oblačili" (njihovi očevi), a onda postali veliki "domoljubi". Lopine bile, lopine ostale.

VL
FO
fortinaf
10:28 29.06.2020.

Todoricu daj se vise prekini izvlaciti... kriv si i tocka..

VL
SS
sokac sa drave
10:24 29.06.2020.

Sta se ceka ,zasto je ovaj lopina jos uvijek ziv.Mozda zato sto smo mi civiliziran narod?Ne to nismo sigurno ali zasto je lopov jos uvijek ziv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.