Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAĆA

Todorić odgovorio Ramljaku: 'Nijedan euro nije sakriven niti otuđen'

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
09.10.2017.
u 17:16

- Laž je da je išta u Agrokoru bilo sakrivano, prema bilo kome, tvrdi Ivica Todoroć

Nakon što je Ante Ramljak objavio revizijsko izvješće za Agrokor, na blogu se još jednom danas oglasio Ivica Todorić i tvrdi da niti jedan euro nije skriven ni otuđen.

Novu objavu Ivice Todorića prenosimo u cijelosti: 

"Laž je da je išta u Agrokoru bilo sakrivano, prema bilo kome. Ali najvažnije je da li je bilo sakrivano prema PWC-u koji je revidirao izvješće. Agrokor i ja osobno smo s PWC-om potpisali ugovor prije nego je došla izvanredna uprava i svu dokumentaciju prezentirali revizorima. U toj dokumentaciji je  prezentiran i, kako Ramljak govori, sporni ugovor. 

Financijske vratolomije kojima su otpisivali milijarde ćemo u narednom vremenu prezentirati ali ono što sa sigurnošću mogu reći, nijedan euro nije otuđen, nijedan euro nije sakriven. U konačnosti i sam Ramljak potvrđuje da za te, tobože neprikazane stavke, i on sam zna i zna da za njih postoji dokumentacija. Isto tako, obveze koje sam osobno imao prema Agrokoru, bile su u potpunosti izmirene. Da li je Ante Ramljak nešto preknjižavao će se naknadno lako utvrditi. 

Ivica Todorić
1/18

Njegova priča da nije bilo osnove za dividendu je u stilu sa svim što su u ovom izvješću napravili. Sve je magla, nijedan euro ne nedostaje i Agrokorov dug se zna.

Sa svojim timom financijskih stručnjaka analiziram danas prezentirano izvješće i uskoro ću dati cjeloviti osvrt", napisao je Todorić.

Komentara 24

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
17:27 09.10.2017.

Nije mu "odgovorio" jer ga Ramljak ništa nije pitao. Dakle ... samo se dere po internetu.

BU
Budak
17:32 09.10.2017.

A zemlja je ploča!

DO
Donald
17:42 09.10.2017.

Todorić i dalje samo tvrdi i optužuje, kao i do sada, bez ikakvog pokrića i dokaza, što daje utisak da jednostavno laže i da se nada da će sa velikom bukom nekoga možda zastrašiti i stvar zamagliti. Neka konačno pokažee neku konkretnu dokumentaciju, odnosno dokaz da je u Agrokoru sve bilo u redu. No stvar će se ionako raščišćavati na sudu. Tu dokazati Todoriću krivicu u vezi eventualnog kriminalnog bankrota neće biti jednostavno, jer to u sličnim slučajevima nikada nije. Nadajmo se da istražni organi imaju doista kvalificiranih ljudi za takav posao, jer to nije nimalo lagan zadatak i trebat će godine da se to razjasni. Oni koji tu lupaju bez veze o brzom zatvaranju, osudi ili eksproprijaciji Todorića nemaju pojima o ekonomskom kriminalu, a ni o pravnoj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije