Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA
Povratak na članak

Tko su zapravo ‘igrači’ za prava malih vjerovnika Agrokora

Tihomir Jaić predstavlja udrugu koja nije registrirana, Mato Mlinarić varao je na poticajima, a Sebastijan Svat kandidira se za gradonačelnika

Komentari 4

TR
Trisestrice
20:27 05.05.2017.

Tako i treba da ih se sve otkrije, tko su, sto su, i tko stoji iza njih. Dali su promjenili prezime i zasto. Koliko su stranak promjenili i zasto. Eto na primjer Mostov ustavni strucnjak Poldonjak. Covik je prominio tri tri prezimena i 5 stranaka i svaki put mu bogatstvo raste. A sto se tice njegove strucnosti - koliko se da procjeniti po njegovim medijskim istupima - i nije bas strucan samo prefrigan. I takvi nama obicnim gradjanima sole pamet.

VL
BJ
Bjelovar112
22:39 05.05.2017.

Nek Jaić kaze koliko je stranaka promjenio do sad i sad je visoko kod Bernardica . No sa kim.si takav si . sjecam se da je htio.i u HDZ ali su ga odbili u Bjelovaru .

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:25 05.05.2017.

Snađi se ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.