Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantomska prijetnja ili opasnost?

Tko su unutarnji neprijatelji Hrvatske koji joj žele toliko zla pa zato kritiziraju HDZ

22.01.2022.
u 19:56

Ne znači da je premijer u krivu kada upozorava na trendove slabljenja ugleda državnih institucija, a time i same države. Na to, uostalom, godinama ukazuju i istraživanja o percepciji korupcije po kojima Hrvati imaju znatno manje povjerenja u svoju državu od prosjeka EU

Ključne riječi

Komentara 60

LE
LenardHr
21:21 22.01.2022.

Zabranjeno je komentirat. Cekat cemo ukidanje cenzure pa cemo komentirat.

SA
sambo
20:37 22.01.2022.

Nejasno je zašto vladajući svaki napad na loše stvari koje čine (a ima ih, nekad više nekad manje) doživljavaju kao napad na Hrvatsku?! Zašto se poistovjećuju sa Hrvatskom?! Ja sam isto Hrvatska i nisam u HDZu! Hrvatska se voli, za Hrtvatsku se živi, za Hrvatsku se krvarilo, a da se ne mora biti u HDZu...i kao što je Samuraj napisao, svako dobro čovjeku želim, ali kad politički ode, sve u birtiji častim...

TE
Teig1
20:51 22.01.2022.

Oni imaju malo mogućnosti. Nalazimo se pod utjecajima velikih firmi i organizacija, gdje nacije i granice ne prestavljaju nikakvu prepreku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?