Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORCI ZA 'SLOBODU'

Tko su ikone prosvjeda na kojem se usred pandemije priča o sotoni i lijekovima za konje?

22.11.2021.
u 20:03

Među istaknutim prosvjednicima nalazi se šarolika paleta lica sastavljena od najtvrđih antivaksera, kontroverznih liječnika, poduzetnika mutne prošlosti, pripadnika alternativne desnice, radikalnih krugova bliskih crkvi....

Komentara 63

PO
PonosanHrvat
20:44 22.11.2021.

Brišu se komentari potpore prosvjedu, pa ću opet. Volim te narode moj, i subotu je bilo prekrasno. Onaj osjećaj kada jedan uz drugoga stane, vrh! Živjela Hrvatska!!!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:32 22.11.2021.

Autoru ovog uratka kao da je Cinober osobno diktirao šta da napiše.

GU
General_U
22:04 22.11.2021.

Tko su istnoljubivi dobronamjerni mediji koju su na prepunom trgu vidjeli 10 000 ljudi. Kad su mjesecima davali podršku jokiću i pozivali na prosvjed vidjeli su 50 000 prosvjednika kad su oslobođeni generali vidjeli su 100 000 ljudi... Ovoliko seciranjee i plj...po prosvjedu znači samo jedno da ste u panici vi i vaši financijeri hrvate ste dugo predugo varali i prodavali i pljačkali hrvatsku sad je dosta i tome je došao kraj zato ovoliko i cvilite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?