Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVIJEST GRAĐANIMA

Važan apel Zagrepčanima: Premjestite svoje nepropisno parkirane aute do 19 sati

Zagreb: Automobili parkirani na Zrinjevcu od straha od novih potresa
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
30.12.2020.
u 16:54

- Ukoliko se na vašim automobilima, koji budu parkirani u skladu s propisima, u narednom razdoblju, dogodi šteta uzrokovana posljedicama potresa, Grad Zagreb će snositi troškove - poručuju iz Grada

Grad Zagreb objavio je apel svojim građanima da danas, 30. prosinca, do 19 sati premjeste svoje nepropisno parkirane automobile. U suprotnom će vozila izmjestiti gradske službe.

- Molim vas drage sugrađanke i dragi sugrađani da ne parkirate svoje automobile nepropisno, odnosno na zelenim površinama, nego na označenim parkirališnim mjestima ili javnim garažama. Ukoliko se na vašim automobilima, koji budu parkirani u skladu s propisima, u narednom razdoblju, dogodi šteta uzrokovana posljedicama potresa, Grad Zagreb će snositi troškove - priopćili su iz Grada, pozivajući građane da budu se čuvaju, budu oprezni i odgovorni kako bi "ovi teški trenuci prošli što je moguće mirnije".

>> VIDEO Epicentar potresa: 'Dimnjak mi je skoro dijete ubio. Sve je popadalo, katastrofa'

- Sva nepropisno parkirana vozila će, o trošku Grada, biti izmještena na označena parkirališna mjesta, a informacije o mjestu gdje je vozilo izmješteno građani mogu dobiti na e-mail adresi redarstvo@zagreb.hr ili na operativni broj Sektora za komunalno i prometno redarstvo 01/610-1566 koji je do daljnjeg dostupan od 00:00 do 24:00, a na kojem je  dostupna i usluga u vidu pružanja pomoći sugrađanima od strane  prometnih i komunalnih redara te drugih gradskih službi - dodaju u obavijesti objavljenoj na službenoj stranici Grada.

>> VIDEO Trenutak potresa u Zagrebu

Komentara 3

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
18:14 30.12.2020.

0svetnik Ernesta Fulira: Tako treba.. Sta si tko zamislja da moze parkirati na sred Zrinjevca da mu ne bi slucajno pao kamencic na Range Rovera.... da ne bi. Zivite u gradu a ne u vukoyebini. Ako vas je strah, parkirajte se na velesajmu ili Hipodromu, pa pjeske lijepo doma. Sve ove koji ostave auto i sutra na zelenoj povrsini, paukovima premjestiti na parkiraliste u npr. Petrinji..

PA
Pahor
17:01 30.12.2020.

Jel moguce da ovi beskorisni paraziti nastavljaju sa svojim izivljavanjem?

Avatar Zagytesla
Zagytesla
17:23 30.12.2020.

Ne mogu shvatiti ljude koji nemaju milosti prema svima ostalima i dalje cirkuse delaju unatoć svemu što se ljudima desilo.Ovo je strašno ..Kakvi su to ljudi kad niti u ovoj nevolji nemaju milodsti za te ljude koji su nesretno stradali.Sramite se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije