Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI AUSTRIJSKI ZAKON
Povratak na članak

Tko ne izbriše poruku mržnje na internetu, prijeti mu kazna od 10 milijuna eura

Osim toga platforme kao Facebook, Google itd. moraju imenovati odgovornu osobu koja je nadležna za brisanje nedozvoljenog sadržaja i o tome napraviti izvješće. „Tko ne izbriše sadržaj, prijeti mu kazna i do 10 milijuna eura“, upozorila je austrijska ministrica za Europu i Ustav.

Komentari 7

DU
Deleted user
16:06 03.09.2020.

I eto nam opet "verbalnog delikta"!!! Sada bu sve kaj politici ne paše "govor mržnje". Prvo su nas zaprli, sada na ne daju više ni slobodno govoriti.... Gospodo: krajnje je vrijeme da svi izadjemo na ulice....

VL
XA
xaron
22:37 03.09.2020.

Baš kad smo pomislili dasmo se oslobodili komunista i njihove cenzure, evo dodjoše ‘ demokrati ‘ sa njihovom cenzurom. Sramota.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
22:02 03.09.2020.

Kad napises ime s.... os ,automatski te blokira , mozda sam htio napisat kako je dobar covjek ,sto se tice ovih snimaka , sta ce onda lupino biti kaznjen za snimke Nives Celzijus , ja bih kaznjavao sve snimke na instagramu ili u medijima koji nisu pornografski , zene same potenciraju oblacenjem da ih se gleda , a taj zakon je opasan , jer svaka osoba moze tuziti drugu za neovlasteno snimanje , zena s dekolteom i u mini suknji pljacka banku i ne smije biti snimana .

VL
𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
19:49 03.09.2020.

Takvi zakoni su u suprotnostima sa vrijedbostima slobode i demokracije

VL
NE
Nepokolebljiv
17:44 03.09.2020.

Tipocno zensko nepromisljeno rezoniranje. Donose zakon protiv pubertetlija u skolama a kazne 10 miliona Eura. Koliko pubertetlija znate da imaju 10 miliona eura da mu se povlaci po dzepovima? "Podsuknje" zakon je glupost a ostalo otvara vrata tiraniji i cenzuri bez kontrole! Vec sada je nemoguce bilo sta kazati ili napisati a da cenzori puste u javnost jer uvredljivo ili da povredi nekoga je nemoguca definicija a narocito "govor mrznje" jer za govor mrznje kadija ili cenzor moraju biti u stanju citati necije misli!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.