Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se izazivač
Povratak na članak

Tko kani srušiti Trumpa, mora biti progresivniji i od Obame

Treće sučeljavanje desetero kandidata Demokratske stranke za predsjednika Sjedinjenih Država iznjedrilo pet imena

Komentari 5

BA
barbaizamerike
09:26 14.09.2019.

Svi do jednoga ni blizu Trumpa

VL
ST
stefj
11:46 14.09.2019.

Još progresivniji od Obame? Pa ta "progresivnost" je i dovela Trumpa na vlast. "Progresivnost" jako lupa po džepovima sve Amerikance, a velikoj većini ne vraća ništa... Ta "progresivnost" služi skoro isključivo zato da se kupe glasovi interesnih skupina. A smiješno je pričatio o tome koliko je Obama započeo ratova, da bi dobio Nobelovu nagrada za mir. Kako bi u tom kontekstu izgledao netko još progresivniji? Započeo bi globalni rat, jer puno malih nije dovoljno progresivno?

VL
XA
xaron
16:37 14.09.2019.

“ progresivniji od Obame...” Kako je progresivni Obama započeo samo nekoliko ratova ( Libija, Sirija...) znači da slijedeči predsjednik treba da započne još više ratova , te da uz to dobije jednu ili dvije Nobelove nagrade.

VL
BL
bla3108
10:45 14.09.2019.

Svi do reda su takvi klaunovi da je bilo tuzno gledati debatu. Nista osim mrznje prema Trumpu, davanja "besplatnih" stvari i lobiranja za glasove ilegalnih imigranata. Ne znam mrze li oni Ameriku, ali definitivno mrze Amerikance.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:33 14.09.2019.

da bi se trumpa pobijedilo, biračima treba nešto ponuditi. amerika s povećanjem udjela hispano, latino, afro, te azijskih naroda i kultura, je postala zrela za europski socijalni sustav i pristup. ali... na to je spreman samo onaj manje bogat dio, onaj koji je svugdje sirotinja, i koji jedini raste. protiv tog modela su oni koji imaju, oni koji stvaraju, oni koji napreduju, oni koji jesu napredak, jer njih nosi ideja super profita, milijardi. amerika će se u idućim izborima ipak utopiti u socijalnu državu, što je i očekivano, jer sve ove grupe koje sam nabrojao su navikle na državnu sisu. problem amerike je da će izgubiti vodstvo u svemu malo brže nego se to očekivalo, baš zbog toga. a gubitkom vodstva, gubi se i utjecaj na svjetsku ekonomiju, pa će svijet početi istiskivati (već ju istiskuje) ameriku u velikim stvarima. baš onima na račun kojih amerika tako lagodno živi. jer amerika svoj dug plaća štampanjem dolara i snagom vojske koja jamči da je dolar taj i taj. kad to padne, bit će samo lošija kopija brazila. ionak im je pola zemlje u favelama. i ne, nije samo sjever zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.