Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽAN RESOR

Tko je zamjena za Marića? Mladi ekonomski stručnjak bio je Kolindin savjetnik

06.07.2022.
u 10:34

Marko Primorac bavi se izučavanjem javnih financija, lokalnim financijama, poreznim sustavom i upravljanjem javnim dugom, a u njegovu životopisu uz ostalo piše da je kao autor ili koautor objavio četiri sveučilišna udžbenika.

Komentara 7

ZA
zagabria7
11:21 06.07.2022.

Toliko je tih stručnjaka da smo ekonomski pristali uvjerljivo na dno Europe. Dajte nam radije nekog nestručnjaka pa da nam krene bolje.

Avatar Kradeseze
Kradeseze
11:00 06.07.2022.

NIje bitno što je i da li je stručan. Bitno je da je iz HDZa i da šuti kad vidi milijunske krađe "kolega".

TM
trade_mark
10:54 06.07.2022.

nebitno je to tko je i šta je do sada radio. recite vi nama kome se čovjek mora obratiti da dobije kredit kao dotični gospodin, s 1% kamate? to nas zanima, a ne šta je radio i kome je radio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?