Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPODERIVI IVICA LOVRIĆ

Grobar Cibone kojeg su progonili zbog Klemma: Tko je zadnji Bandićev čovjek koji tvrdi da mu prijete Tomaševićevi ljudi?

11.05.2022.
u 13:42

Plantarni fascitis. Ili, kako ovo nije portal o zdravlju, reći ćemo "trn u peti". E, pa to je, otkako su došli na vlast u Zagrebu, možemovcima Ivica Lovrić. Opetovani privremeni pročelnik za obrazovanje i sport u Gradu od lanjskog je lipnja "samo" savjetnik, radno je to mjesto koje mu pripada još od vremena Milana Bandića, a koje povremeno koristi kako bi govorio protiv Tomaševića i ekipe.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
15:20 11.05.2022.

Teška pokvarenjacina,cinker,zao,podal ajmo kazati fuj

TM
trade_mark
15:02 11.05.2022.

kriminalčina koji je slika i prilika svojeg velikog vođe i mentora milana bandića.

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
15:01 11.05.2022.

Lakomi lik koji se nije libio kupit dio susjedne parcelu u Brestju preko svog nećaka,unatoč tome da je znao da se ta parcela nalazi u ostavinskom postupku prepunom kriminala radi kojeg ni nakon 20 godina ista nije okončana,a sutkinja kojaja je sudjelovala u toj kriminalnoj ostavini zbrisala u mirovinu po prvim stečenim uvjetima, te tako postala prvi sudac u RH koja je obavljala dužnost sudca da nije dočekala navršenih 70 godinu kada po sili zakona mora napustiti obnašanje te dužnosti..cura zbrisala u mirovinu sa 61 godinom misleći da je izbjegla pravni progon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?