Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Tko je sve u Bernardićevoj 'vladi u sjeni'

Davor Bernardić
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
19.01.2020.
u 21:39

Kako se SDP priprema za preuzimanje vlasti

Šefu SDP-a Davoru Bernardiću odlično je počela ova godina. Kandidat SDP-a za predsjednika države Zoran Milanović postao je izabrani predsjednik što je, očekivano, izazvalo i trenutačni skok rejtinga SDP-a.

Činjenicu da je Milanovićeva pobjeda neosporni vjetar u leđa i samom SDP-u, Iblerov je trg brzinski odlučio iskoristiti te je prvo imenovao koordinatore za pripremu parlamentarnih izbora po izbornim jedinicama, a potom su se i SDP-ovi prvaci uputili u medije obznaniti svima da trenutačno najjača politička stranka priprema i program za parlamentarne izbore, da će on ubrzo biti gotov, da nude rješenja za sve probleme građana te da nema nikakve sumnje da će Davor Bernardić, koji je prebrodio i vlastitu političku smrt, biti SDP-ov neosporni kandidat za premijera.

A kad već znamo koga SDP nudi za premijera, bilo bi lijepo da birači znaju koga to Bernardić vidi kao potencijalne ministre i najbliže suradnike u slučaju da mu na parlamentarnim izborima pobjeda doista padne u ruke.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Spaja se specijalna i intervnentna policija

>>Spasimo beskućnike: Hrvatska još nema stambenu strategiju

>>Kinezi završili više od trećine Pelješkog mosta, rok srpanj 2021.

 

 

 

Komentara 17

DU
Deleted user
00:43 20.01.2020.

Hahaha,Bero predsjednik, Mavas potpredsjednik.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
01:23 20.01.2020.

U Hrvatskoj se trenutno očito predobro živi i premalo je problema, pa zato treba na vlast dovesti vladu koja će državu oet dovesti na rub ponora. Plan 21, povisiti PDV na 27%, i oteti građanima čim više njihove ušteđevine. Uhljebiti svoje nesposobne aktiviste bez jednog dana radnog staža.

AN
AnteizmalogZGa
06:30 20.01.2020.

Stazića za ministra branitelja......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije