Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nancy Pelosi
Povratak na članak

Tko je šefica zastupničkog doma koja je srušila Trumpa i barijere za žene?

Prije godinu dana poderala je govor predsjednika Donalda Trumpa tijekom obraćanja naciji. Nezadovoljstvo njime otad se među demokratima samo povećalo

Komentari 21

DU
Deleted user
21:05 25.01.2021.

A još da stvar bude gora krši Ustav države Amerike zabranjuje slobodu govora jednom čovjeku i poziva na državni udar .kakav god taj čovjek bio ima pravo za govor .

VL
XA
xaron
20:43 25.01.2021.

Hvalospjevi za Pelosi ? U februaru prošle godine, vlasnici restorana u Chinatownu SF, žalili se njoj da im opada promet zbog Corone ( Wuhan virus u to doba ). Pelosi je otišla tamo i pred kamerama ( ima video )) izjavila da te glasine o virusu iz Kine NISU točne i da svi mogu iči u Kineske restorane bez opasnosti.

VL
NE
nebitnoime
20:41 25.01.2021.

Odvratno

VL
DO
Domagoj1983
23:13 25.01.2021.

Ljevičarska tuka. Nije ona dva puta smijenila Trumpa nego mu je mandat istekao. Cijela bolesna ideja u njenoj glavi i glavama ljevičara se svodi na: Rodne teorije, spašavanje svijeta od globalnog zatopljenja, pobačaji, uvođenje domokracije u druge zemlje, ukidanje slobodaa i diktatura. Kako Večernji nije sram da objavljuje članke koji svako čitatelj izruguje u komentarima..

VL
BU
Bubreg2020
21:46 25.01.2021.

Jeffrey Epstein party

VL
ST
Startrack
23:48 25.01.2021.

Ciganka sa dna kace. Porjeklom sa sicilije i dedo joj je bio mafijas. Najgori olos koji se da zamislit.

VL
UU
uhljeb u holdingu
08:24 26.01.2021.

80 g. i takva kroji politiku, sad još onaj Biden

VL
Avatar dzambo
dzambo
22:49 25.01.2021.

Kad Americki kongres ima izmedju 5% i 6% approval po istrazivanjima raznih anketa u svih ovih zadnjih god. to ti sve govori od kraja '90-tih u Americkom kongresu su vecinom svi oni pa do danas svi oni koji odobravaju sve ono sto je prije bilo nestvarno da kongresmeni mogu stajati i podrzavati od Globalizacije koja ide na veliku stetu Americke srednje klase, do nekontroliranih ilegalnih i legalnih imigracija imigranata do bacanja velike love Americkih poreznika na mnoge programe i projekte, i do mnogih projekata koji nedonose nkakve pozitivne rezultate nego tolike pare otisle i idu dalje a stanje je sve gore samo neg se pogleda 5 Ekonomija svijeta jedna Californija koja je u najgorojoj situaciji po svemu za obicnog covjeka i od kraja '90 kako je onda bilo jos se moglo pa do sada kad su mnoge stvari izmakle kontroli, I slicno je i u NY,Washington state, Ilinoisu te sve state imaju najveci broj stanovnika a stvorena je ogromna razlika izmedju bogatih i obicnog radnika sto NIKAD nije bilo prije toliko najvise kriminala ,nemira,beskucnika...tak da 5 Ekonomija svijeta i druge Americke te state NIMALO NEMAJU koristi od toga obicni stanovnici u tim state jos im je i gore U Americi sam vise od 22 god. i znam sta pisem, i na kraju ovi ''navijacki'' novinari BILO BI DOBRO da malo prodju glavnim gradovima tih state i da uslikaju ulice i okolo sve pa bi se tek onda vidjelo zasto kongres ima toliko mali approval i ti kongresmeni NE ZIVE u tim ulicama i daleko su od toga sta su napravili...

VL
DU
Deleted user
14:22 26.01.2021.

Ona je obična tuka za koju nitko u svijetu (ali puno ni u Americi) ne bi znao da nije poderala govor Trumpa pa su je svi mediji prihvatili kao "galijonsku" figuru otpora prema Trumpu... PLJUC!

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
14:56 26.01.2021.

Kongres nema donji i gornji dom. Postoji samo jedan, a to je Kongres, Druga je institucija Senat, koji nema veze s kongresom. A o ovakvoj sramoti kao sto je pjevanje hvalospjeva osobi kao sto je Pelosi ne treba uopce trositi rijeci,

VL
PR
prokurator
23:40 25.01.2021.

krkadija je uspalila.. našli su novi objekt mržnje za ovaj mjesec! :)

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
21:11 25.01.2021.

kad temperamentna Talijanka udari šakom o stol, svi moraju da slušaju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.