Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozačica godine

Tko je njoj dao vozačku? Izlazila s parkirališta 7 minuta, vodom prala ogrebotine

parkiranje
Foto: Screenshot
1/2
25.09.2018.
u 11:11

Snimka jedne vozačice iz New Jerseyja osvojila je društvene mreže, no ne u pozitivnom smislu

Na parkiralištu se uistinu svašta može vidjeti, no snimka jedne žene koja pokušava izići s parkirališnog mjesta sigurno je jedna od najbizarnijih.

Facebookom kruži video vozačice kojoj je trebalo čak sedam minuta da iziđe sa svojim Fordom Focusom, a nije bila riječ čak ni o bočnom parkiranju. Vjeruje se kako je snimka nastala u Newarku u američkoj saveznoj državi New Jersey, a snimio ju je muškarac koji je sjedio na istom parkiralištu u svojem automobilu.

Vozačke vještine ove žene najbolje je osjetila Toyota parkirana uz njezin automobil koju je dobro izudarala prije nego što se uspjela izvući s parkirnog mjesta.

U jednom je trenutku čak izašla iz automobila i s pomoću vode i maramice pokušala oprati mjesto koje je udarila.

Nakon što se video proširio Facebookom, snimatelj je u komentarima priznao kako je snimku proslijedio i vlasniku izudarane Toyote, a i da to nije učinio, vjerujemo kako bi brzo otkrio tko je napravio štetu na njegovom automobilu.

Ključne riječi

Komentara 12

KR
kreso3
11:56 25.09.2018.

Sudeći po koordinaciji pokreta i suludom pokušaju popravljanja napravljene štete na tuđem automobilu zaključujem da se radi o visokoj razini promila alkohola u krvi dotične vozačice.

DU
Deleted user
12:22 25.09.2018.

cim sam procito naslov zno sam da je Radmila dezurni copypaster…..bilo u daily mailu jos jucer ujutro.

HO
horton
15:53 25.09.2018.

Ono što u Večernjem ne piše jer nije pisalo tamo otkud su prepisali, a vidi se u youtube videu, je da se sve ovo događa na parkingu psihijatrijske bolnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije