Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
45 3°C
  • General_U:

    Ovi bere jelinića iz nacinala inače sve znaju, a o ovome " pojma nemaju" ono g... tj.. dikobraz ili ti ga fikus stevo puno toga zna njega za ja... stisnite...

  • borispele47:

    Jedini koji sigurno ZNA je danasnji Urednik Nacionala Berislav Jelinic, on ima i objavljuje SVE informacije iz tajnih istraga, njemu su dostupne , on ih objavljuje a Dorh, uporno "trazi" odakle cure informacije u javnost.

  • ivan.lorkovic.zg:

    Nije radio za domovinu Hrvatsku nego protiv, Nama je bio strateški interes da se Crna Gora odvoji i formira samostalno državu jer nam se u tom slučaju smanjuje opasnost od Srbije. Južno bojište gdje smo "tanki" je sada nešto stabilnije. ... prikaži još! Pukanić je sve radio za srbske obavještajne službe da ocrni Đukanovića. Država je iznad svi pojedinačnih interesa i kada su državni interesi u pitanju onda se procjenjuje politički interes a ne osobni. Isto je sa Kirom. Nitko ne govori da je pustio Šešelja i lizao dupe četnicima po nalogu Boljkovca što ga je vjerojatno došlo glave. Isto je sa onom djevojkom iz Siska . Svaka smrt je za žaliti ali ne možeš se kurvati sa kosovcem u vrijeme kada ti protivnička strana šalje na Baniji svaki dan punu prikolicu leševa Hrvatske djece, žene i staraca. Niti u Engleskoj spomenuti da su tako djelovali u 2. sv. ratu prema Nijemcima ne bi bolje prošli. Nažalost to ide tako. Milanovičeva ili MI ili ONI nažalost u ratu se primjenjuje i vrijedi ali ne i u internoj političkoj borbi kako kaže bre Milanović.

Još iz rubrike Vijesti

Vinko Puljić
ZAJEDNIČKI MOLILI ZA JEDINSTVO

Kardinal Puljić i mitropolit Hrizostom osudili progone i nasilje nad migrantima

NAKON ŠEST GODINA

Teta Kim Jong Una, za koju se govorilo da je otrovana, prvi put pojavila se u javnosti

Koronavirus u Kini
Kineska stjuardesa u izolaciji

U Beču prvi slučaj sumnje u koronavirus