Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksej Navaljni
Povratak na članak

Tko je najveći neprijatelj Vladimira Putina i Kremlja

Nije baš bilo teško pretpostaviti da će se mišljenja ruskih i zapadnih liječnika u slučaju Navaljnog razlikovati, ali taj aktivist i ambiciozan političar, iznimno popularan internetski guru te zviždač koji je prokazao korupciju u velikim kompanijama, u Rusiji je preuzeo epitet vođe oporbe i najžešćeg Putinova kritičara

Komentari 7

Avatar majkuvam
majkuvam
23:51 31.08.2020.

Iznimno popularan kod svih koji su protiv Rusije.Tekstovi o ovoj temi su više za smijanje nego za ozbiljno razmišljanje.Zar se na zapadu stvarni misli da se tako lako može intronirati novi Jeljcin?Da se Putin nije pojavio Rusi bi postali sluge u svojoj zemlji,nesto slično nama.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:49 02.09.2020.

Zaista je cudno,da ti svi drzavni izdajnici,pljackasi i koje-kakavi drugi drzavni neprijatelji diljem svjeta,kad ne uspiju u svojo namjeri o rusenju poretka,i otimanju vladajuce pozicije,budu razotkriveni,oni se pretezno razbole,ili se sami otruju,ili bilo sta,samo da pobkegnu iz drzave,evo naseg bivseg Hdz-ovog premijera Sance,eno ponovo u bolnici zavrsijo,kad treba da pocne sudjenje.......

VL
Avatar Gordon
Gordon
23:21 31.08.2020.

Zasto treba on ici u Njemacku da se lijeci??, imaju i Rusi lijecnike, ili je mozda zapadni spijun, pa ga Rusi otkrili.

VL
AT
atlantisind
23:31 31.08.2020.

Prvo su ga otrovali da bi natovarili Putinu a zatim ce izigravati spasioce i ljubitelje demokratije a znamo kako oni sire demokratiju.Ko ih nezna skupo bi ih platio.

VL
ST
stanoe
23:44 01.09.2020.

Puknite od muke mrzioci Rusije, rusa i Putina! Zivjela Rusija! ZIvjeli rusi! Zivio Putin!> Dolje njihovi mrzioci!

VL
SO
Sotona
00:55 01.09.2020.

Tko je najveći neprijatelj Vladimira Putina i Kremlja zapad "!Amerika i to je to.. Ovaj iz opozicije nadnaravno nije jer Putin zna da mu taj nije do koljena i da idučih 100 godina nema realne šanse . Čak šta viševiše Putinu njemu ide u korist da je tu i da se sa njim natječe i time dokazuje slobodu i opoziciju. Njegovi neprijatelji njima je u interesu ovako čovjeka otrovati eventualano da bi mogli optuživati Putina jer inače namaju ništa drugo mametno damu prigovore ili podvale. A ovo je najjednostavnije i mnogi jadni i naivni nepismeni pomisle da je to tako da Putin to riješava na kaubojski način i da je bezveznjak .. Kao ono navodno trovanje u u Engleskoj super manipulirano nije ni bilo trovanje alise lijepo prodavalo sve bez ikakovog dokaza kao i sve ostalo kako je Putin izabrao zbunjenim Amerima super predsjednika . Najboljega do sada . Jedini koji masovno ne ubija i ne rastura druge države već tako nemoguče dugo vremena . I smo ako ga srede je to jedini razlog jer ne ratuje Nego on bi doma svoje Amere doveo...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
23:46 31.08.2020.

Zelim ovom coviku da ozdravi.Ali sto se tice politike ovdje y Rusiji je nebitan,Ovdje narod voli Vladimira koji je napravija za petnest god drugi to nemigu za sto godina.Samo bla bla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.