Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kOMPLICIRANA OPERACIJA

Tko je misteriozni pacijent zbog kojeg je ispražnjeno 'pola' sarajevske bolnice?

Operacija/Ilustracija
Foto: Getty
03.11.2018.
u 15:19

Nakon što se ispraznio Odjel, na sedmom katu Centralnog medicinskog bloka u bolnici na Koševu pojavili su se jedan od liječnika, glavna medicinska sestra i šefica financijskog odjela KCUS-a

Zanimljiva situacija odigrala se u četvrtak na Odjelu plastične kirurgije kliničkog centra u Sarajevu.

Djelatnicima je naređeno da ranije napuste bolnicu, javlja Dnevni Avaz.

Nakon što se ispraznio Odjel, na sedmom katu Centralnog medicinskog bloka u bolnici na Koševu pojavili su se jedan od liječnika, glavna medicinska sestra i šefica financijskog odjela KCUS-a, a nedugo nakon njih stigao je i veliki tim liječnika, predvođen jednim od najboljih plastičnih kirurga iz Beograda

Ugledni beogradski kirurg potom je izveo kompliciranu višesatnu operaciju, i to u jedinoj onkološkoj sali na tom katu zgrade, saznaje Dnevni avaz.

Ostaje pitanje zbog koga se to moralo isprazniti "pola" bolnice kao i zašto je zahvat izveden u tolikoj tajnosti? Zasad se ni iz kruga bolnice nisu čule, barem neslužbene, informacije o tajanstvenom pacijentu.

>> Pogledajte koji simptomi će vam otkriti imate li problema sa srcem

Komentara 14

Avatar nisam_robot
nisam_robot
17:04 03.11.2018.

Ono Dark Sataras zeli biti jos lepsa. Uzor joj Stazic.

Avatar Mi sami
Mi sami
16:30 03.11.2018.

Sejdu komšića pretvaraju u čovjeka?

KA
kamenjar0404
19:28 03.11.2018.

Sunetili Komsica !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije