Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF GLAVNOG ODBORA
Povratak na članak

Tko je Josip Periša, Hvidrin glasnogovornik 'operacije Pupovac'

Tko je Josip Periša, dugogodišnji predsjednik Glavnog odbora Hvidre, kojeg je ta braniteljska udruga istaknula kao glasnogovornika ‘operacije Pupovac’

Komentari 55

Avatar Olujica
Olujica
09:22 26.09.2019.

Situacija je vrlo jednostavna. Bez glasova SDSS vlada pada, a ocigledno HDZ-ovci ne zele nove izbore, jer se svi boje da bi izgubili stolicu u saboru. Tako i HVIDRA i svi oni koji sad lupetaju protiv Pupovca, a on moze reci sto god zeli. Plenkovic ne zeli izbore, jer RH preuzima vodstvo EU pocetkom 2020, sto ce za njega biti velika stvar i reputacija unutar EU. Sve to Milorad zna i provocira gdje god stigne. Ali ako nas Plankovic odvede u Schengen, moguce da ce iskoristiti situaciju za nove izbore i SDSS ce biti poput kocke leda na suncu

VL
DU
Deleted user
16:52 26.09.2019.

Branitelji moraju biti svjesni da Pupovac nije kriv ni za sto .Krivi su "emigranti" iz HDZ-ea ,Bruna Esich,Zlatko Hasanbegovic i Zeljko Glasnovic koji su otvorili vrata i ustupili svoje stolice Pupovcu ,Milosevicu i gospodji Jelckov.Tko ovo shvati razumice,upravo tih trojeoje drze ovu Vladu ,koja je ,ruku na srce, daleko najbolja Vlada od svih dosadasnjih ,bilo to kome pravo ili krivo .Kad ste culi kritiku od oporbe na rad Vlade ,nema je sva aktivnost oporbe se svela samo na trazenje ostavki,nikad nista predloziti nesto pametno.

VL
BE
bespilotni
15:53 26.09.2019.

U Hvidristanu ništa novog

VL
Avatar Optimyst
Optimyst
13:02 26.09.2019.

Pa gospodo , vama je Pupovac očajnički potreban da imate po kome pljuvati , da njega nema sami biste silom doveli nekog drugog srbina na funkciju, samo zato da bude kriv čim zine. Za sve to vrijeme nas naše velike hrvatine i "domoljubi" pljačkaju do gole kože , i to vam ne smeta , protiv toga ne treba prosvjedovati ?

VL
AG
Agricola
13:45 26.09.2019.

I opet jeftini spin opet iste novinarke jer ovdje se ne radi ni u kakvom Pupavcu nego je riječ o tome da DORH krši zakon kad se ne želi očitovati o tome ima li ili nema elemenata kaznenog djela uog djela u Pupavčevim provokacijama prvo preko Sarajeva a onda i preko Ljubljane. Dakle oni moraju donijeti odluku po prijavi i nitko ih ne pritišće da kažu ima li ili nema elemenata kaznenog djela nego samo da provode zakon i da kažu, ako ima zašto ima a ako nema zašto nema. Dakle traži se odluka i obrazloženje odluke a ne da se DORH pravi mutav i da ignorira podnesene kaznene prijave

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
11:02 26.09.2019.

...za umrit od smiha pa "branitelj" posto profesionalno zanimanje i sve se vrti oko penezi i politike??????! Živeli jarani!

VL
DU
Deleted user
12:02 26.09.2019.

smješno je kako pojedinci jedva čekaju ovakve trenutke za svoju promociju a večina njih obični su uhljebi koji ovu državu već godimama materijalno iscjeđuju. kada će to biti tema u mediama.... Koga briga šta Pupovc priča, a možda govori i istinu........

VL
ZE
zelenakrava
09:58 26.09.2019.

Većina branitelja mora raditi do 65-te ili čak do 67-me godine. Veći dio njih je u ratu postigao i veće uspjehe od mnogih ranjenih i imali su sreće da nisu bili ranjeni. Njih nitko ništa ne pita. Oni za medijee nisu braniteljiu (nego poduzetnici,radnici,službenici).Pitaju se samo invalidi koji od 1995. od države samo dobivaju a ništa ne doprinose ali su uvijek najglasniji i postavljaju se kao neki arbitri. Naravno i oni mogu izraziti svoje mišljene ali ne samo oni nego i drugi branitelji. Ali radnici koji u npr. Uljaniku dobijaju otkaze nikada nisu predstavljeni(dio njih) kao branitelji jer to niti ne ističu nego žele riješiti kako prehraniti obitelj. A vidimo da neki invalidi su izuzetno sposobni. Otvaraju desetke ugostiteljskih objekata,jeftino kupuju zemljišta,i još primaju već 25 godina sasvim solidne mirovine. Braniteljima koji nisu invalidi te pogodnosti su ,barem tako izgleda uskraćene i moraju kao proleteri raditi do 65 godine kod vlasnika sredstava za proizvodnju koji su često i invalidi domovinskog rata. zar su zaista svi ti "zdravi" branitelji toliko manje sposobni od nekih invalida?

VL
SN
SNV
10:38 26.09.2019.

Dokon lik,u mojoj jedinici su u mirovini ljudi koji su stradali prije rata,doduše neki su danas pokojni.Svašta je bilo u ratu.

VL
MB
miro.biro
12:55 26.09.2019.

Je li nešto krivo rekla?

VL
TH
thabastox
16:36 26.09.2019.

Evo još jednog pametnog kao i Đakič jeli Pupovac uništio poljoprivredu jeli Pupovac uništio tvornice.... jeli Pupovac proveo privatizaciju..... jeli Pupovac zapslio pola ercegovine na svim boljim mjestima.... jeli Pupovac odnio iz hrvatske 49 milijardi eura..... jeli Pupovac dozvolio betonizaciju jadranske obale..... jeli Pupovac uništio hotele radnička odmarališta..... Jeli Pupovac omogučio da ministri od gologuzih činovnika za par godina postaju milioner....i jeli Pupovac napravio desetke tisuča lažnih branitelja koji žive na grbači radnika koji su radili desetke godina a ovi sad lijepo primaju veče mirovine nego dotični radnici ....................................,Pitanje dotičnom gospodinu jeli to hrvatska za kakvu smo se borili ,..........

VL
Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
10:13 26.09.2019.

Ne postoji "operacija Dupavac", postoji samo "cancer Dupavac".

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:15 26.09.2019.

Okupacija

VL
Avatar Observer48
Observer48
11:52 26.09.2019.

Ne razumem. Postavite pitanje tko je J.P. a kad posteno i iskreno odgovorim počaste me źutim kartonom. Navedite ubuduće što želite ćuti

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:18 26.09.2019.

...e pupi ..b.. pa rastura..A zapalila se ekipa..Nevide prst pred okom..Ko o cemu celavi o kapi..

VL
SJ
staroveski.jasna
12:31 26.09.2019.

Čim se spomene nešto o Pupovcu, odmah se ide u kontru i napada onaj koji hoće da nešto poduzme se prema Pupiju. Mene kao običnog građanina više smeta pljuvanje Pupovca po državi, a dobiva i to ne male novce od te iste države koje mi koji radimo teško zarađujemo.

VL
TT
tTony
13:51 26.09.2019.

HDZ moze spasit glavu ado se rjesi ove koalicije , dali vi znate sto vecina misli, narod je puka zeli promjenu ovce su maturilare sad ne vide zeleniju travu . Strah je od straha za fotelje.

VL
IN
inot
13:20 26.09.2019.

foteljaši

VL
SV
sveznam1
09:56 26.09.2019.

jooooooj joj cime se vi bavite?Da pupovac nije ideja onih iz hdz zar bi on uopce ne samo bio u Vladi vec i picao to sto prica?

VL
TH
thabastox
17:05 26.09.2019.

tko je kriv ?????...........Bili ste predsjednik Prijelaznog izvršnog vijeca Istocne Slavonije, Baranje i Zapadnog Srema u periodu mirne reintegracije? Hrvatska strana mi je ponudila to mjesto, pošto sam cijeli rat proveo u Vukovaru, bio funkcioner SDS-a, ali sam se bavioo medicinskim poslovima. Poslije toga, pošto je reintegracija uspješno obavljena, ustavnim pravom predsjednika države u to vrijeme, imenovan sam u Gornji dom Sabora.......................... Tudman Vas je imenovao?...................... Jeste. Mene i profesora Jovana Bamburac iz Zagreba, takoder psihijatra. Tako je Tudman imenovao dva srpski psihijatra u Sabor. Teško mi je bilo u tom mandatu, kao jedinom covjeku iz Krajine u Saboru.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.