Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Usanović

Tko je bjegunac kojega je u Splitu uhitila policija? Bio je i u reality emisiji

Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/4
08.12.2021.
u 23:15

Tada je Mario Usanović predstavljen kao 27-godišnjak koji dolazi iz Splita i radi u ratnoj mornarici. Za sebe je kazao da je vesela osoba koja zna što želi u životu

Mario Usanović, muškarac osumnjičen za ozljeđivanje djeteta koje je danas s tragovima gušenja primljeno u KBC Split, uhićen je večeras nakon što je prethodno pobjegao s adrese stanovanja. Usanović je javnosti poznat i po sudjelovanju u RTL-ovoj emisiji "Samo nebo zna".

Naime, Usanović je 2017. godine bio jedan od kandidata za potencijalnog partnera bivšoj kolegici iz vojske, javljaju 24sata.

Tada je Mario Usanović predstavljen kao 27-godišnjak koji dolazi iz Splita i radi u ratnoj mornarici. Za sebe je kazao da je vesela osoba koja zna što želi u životu. U slobodno se vrijeme bavi bodybuildingom, borilačkim sportovima i boksom te dresira svog psa. Rekao je da je većinom imao duže ljubavne veze, a sa zadnjom curom je netom prije emisio prekinuo. Otkrio je i da bi se volio oženiti i imati djecu, a njegov idealan dom bi bio negdje na moru. 

"Mario, tebe sam znala od prije. Dobar si dečko, čovjek stijena. Voliš biti dominantan, glasan, glavni u društvu, ali toga si svjestan. Nije to loše, ali problem je što i ja to volim i ne vidim se s tobom u budućnosti", kazala je kandidatkinja showa prije nego ga je poslala kući.

Naime, Mario Usanović iz Splita je sa zgodnom crnkom bio prije osam godina na ročnoj vojsci u Slavoniji.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije